Connect with us

ADPM Coffee Break

10 cupluri celebre care s-au despărțit în carantină

Fie că vorbim despre relații de lungă durată, de povești noi de iubire sau căsnicii care păreau trainice, iată 10 cupluri de vedete care s-au despărțit în perioada carantinei!

Publicat

pe

10 cupluri celebre care s-au despărțit în carantină

Perioada carantinei a reprezentat un test în special pentru cupluri. Un test pe care multe dintre acestea nu ar reușit să-l treacă. Chiar și în cazul vedetelor de la Hollywood, izolarea a destrămat o mulțime de cupluri și familii. Iată în continuare doar câteva dintre acestea.

Gerard Butler și Morgan Brown

Au fost văzuți de mai multe ori împreună în perioada carantinei. Cu toate astea, se pare că timpul prea mult petrecut împreună nu le-a făcut bine. Asta deoarece zilele trecute s-a anunțat că s-au despărțit.

Miley Cyrus și Cody Simpson

Părea că Miley Cyrus și-a regăsit fericirea în brațele tânărului Cody. Iată însă că cei doi și-au spus adio luna aceasta, după o carantină petrecută în doi.

Armie Hammer și Elizabeth Chambers

Au intentat divorșul pe data de 10 iulie după un mariaj ce a durat 10 ani. Au făcut public anunțul despărțirii, spunând că vor rămâne întotdeauna prieteni. Se pare că în carantină prietenia rămâne, dragostea dispare…

Christina Ricci și James Heerdegen

Actrița a intentat divorțul pe data de 2 iulie. La doar o săptămână după ce a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei.

Ryan Seacrest și Shayna Taylor

Nici nu a fost anunțată bine despărțirea că Ryan Seacrest a și fost surprins în vacanță alături de altă femeie.

Cole Sprouse și Lili Reinhart

Actorii din Riverdale și-au spus adio după o relație de 3 ani. Nici lor perioada carantinei nu le-a fost de bun augur.

Brian Austin Green și Megan Fox

Actorul a confirmat separarea de soția sa în luna mai, după aproape 10 ani de căsnicie. Confirmarea despărțirii a venit la câteva zile după ce Megan a fost surprinsă cu rapper-ul ce îi este acum iubit.

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy

S-au despărțit în luna mai, după un mariaj care a durat 5 ani. A fost o despărțire scandaloasă, în special fiindcă s-a petrecut în plină carantină.

Ashley Benson și Cara Delevingne

Au format un cuplu vreme de aproape 2 ani, însă perioada carantinei le-a făcut să își spună adio. Cele două s-au despărțit în luna aprilie.

Kristin Cavallari și Jay Cutler

Cei doi au petrecut împreună bună parte a caratinei, în Bahamas. După această perioadă însă au ales să de despartă, deși formau un cuplu de mai bine de 10 ani.

Cum s-a uratit Armie Hammer in carantina

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *