Connect with us

Style Radar

10 modele de inele de logodnă pentru bărbați

Nu doar moda se schimbă, ci se pare că și relațiile. Dacă în trecut bărbatul era cel care plănuia o cerere în căsătorie ca la carte și îi dăruia iubitei un inel, iată că acum și femeile pot să își ceară partenerul în căsătorie și să îi ofere acestuia un inel. Vedeți în continuare 10 modele de inele de logodnă pentru bărbați!

Publicat

pe

10 modele de inele de logodnă pentru bărbați

Societatea în care trăim este într-o continuă schimbare. Se schimbă preferințele oamenilor, se schimbă moda, se schimbă vremurile și iată că se schimbă și dinamica relațiilor amoroase. În trecut, femeile erau cele cerute în căsătorie și, după ce acceptau, primeau inele care pecetluiau iubirea și arătau lumii că urmează să se căsătorească.

În prezent însă, lucrurile nu mai sunt atât de clare. Femeia poate să fie cerută în căsătorie de bărbat sau bărbatul poate fi cerut în căsătorie de femeie. Atâta timp cât există iubire, parcă nici nu mai contează exact cum se întâmplă lucrurile.

Dacă o femeie își dorește să își ceară în căsătorie iubitul, trebuie să îi ofere și un inel pe măsură. Sau poate că el este cel care face cererea, dar vrea ca nu doar viitoarea soție să poarte un inel de logodnă, ci și el. Până și celebritățile au adoptat acest trend. Brooklyn Beckham și Ed Sheeran sunt doar două dintre starurile ce poartă cu mândrie inele de logodnă.

Vedeți în continuare 10 modele de inele de logodnă pentru bărbați!

Blue Nile – 1 750 de dolari

La Gramme – 2 810 dolari

Tiffany & Co.

Vrai – 1 700 de dolari

Seb Brown – 635 de dolari

Vrai – 1 650 de dolari

Blue Nile – 4 490 de dolari

Blue Nile – 1 490 de dolari

Ellie Mercer – 1 220 de dolari

David Yurman – 550 de dolari

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *