Connect with us

ADPM Coffee Break

10 seriale pe care să le urmărești dacă îți place Stranger Things

Serialul Stranger Things are milioane de fani în lumea întreagă și s-a transformat într-un veritabil fenomen. Din păcate însă, nu va dura la infinit! Vezi în continuare 10 seriale pe care să le urmărești dacă îți place Stranger Things!

Publicat

pe

10 seriale pe care să le urmărești dacă îți place Stranger Things

Stranger Things combină perfect aventurile unor adolescenți curajoși cu paranormalul și nostalgia anilor 80. Se bucură de un succes extraordinar și are milioane de fani peste tot în lume. Este bine de știut că există și alte producții de gen pe care le poți urmări.

Iată 10 seriale pe care să le urmărești dacă îți place Stranger Things!

I Am Not Okay With This

Syd se luptă cu anxietatea, viața de liceu, dramele în familie și o pasiune neîmpărtășită pentru o prietenă. În același timp, superputerile ei incipiente nu sunt deloc ușor de stăpânit.

Dark

Patru familii caută cu disperare răspunsuri privind dispariția unui copil. Scot la iveală o enigmă complicată care cuprinde trei generații.

The OA

La șapte ani după ce a dispărut de acasă, o tânără se întoarce cu abilități misterioase și recrutează cinci străini pentru o misiune secretă.

Silverpoint

În 1997, patru copii dispar în pădurea Silverpoint. 23 de ani mai târziu, un băiat își propune să afle ce s-a întâmplat.

The Society

Toți cei din orașul lor prosper dispar în mod misterios. Adolescenții din West Ham se văd obligați să își creeze propria societate pentru a supraviețui.

Paradise

Levante, 1992. Sandra, Eva și Malena, toate de 15 ani, dispar fără urmă dintr-un club. Fratele Sandrei începe propria investigație alături de prietenii lui cei mai buni. Descoperă că cei care îi au sora nu sunt din această lume.

Locke & Key

După uciderea tatălui lor, trei frați și mama acestora se mută în casa veche a răposatului. Acolo descoperă chei magice care eliberează puteri și… secrete.

The Umbrella Academy

Reuniți la moartea tatălui lor, mai mulți frați înstrăinați dotați cu puteri extraordinare descoperă secrete șocante din familie, dar și o amenințare la adresa lumii.

Marvel’s Runaways

Fiecare adolescent crede despre părinții săi că sunt răi. Dar dacă află mai târziu că acest lucru e cât se poate de adevărat? Șase adolescenți se unesc împotriva unui dușman comun: părinții lor!

Castle Rock

Serialul este bazat pe poveștile semnate de scriitorul Stephen King. Plasează în orașul fictiv Castle Rock un amestec misterios și întunecat de personaje.

Unde s-a filmat în realitate sezonul 4 din Stranger Things