Connect with us

News

15.000 de euro, pierderi in urma amanarii concertelor Holograf?

Amanarea concertelor trupei Holograf de luna trecuta, din pricina operatiei la gat a solistului Dan Bittman, ar fi provocat o gaura in buget de 15.000 de euro. In aceasta suma intra materialele publicitare, campania de promovare si biletele returnate.

Publicat

pe

Problemele de sanatate ale lui Dan Bittman si amanarea concertelor pe care trupa Holograf urma sa le sustina luna trecuta au provocat, se pare, o gaura in buget de 15.000 de euro.

Apropiatii formatiei sustin ca s-au investit bani degeaba in materiale promotionale si in campania de promovare, avand in vedere ca acestea nu poti fi refolosite pentru concertele de anul viitor.

In plus, au existat destul de multi spectatori care au cerut banii de bilete inapoi. 

„Astfel de evenimente presupun promovare, iar promovare implica si costuri. E greu de prevazut o cifra exacta pentru concertul Holograf,  insa in mare, este vorba de 15.000 de euro. Aceasta suma se va cheltui din nou in februarie, atunci cand va trebui sa reluam afisajul”, a declarat un apropiat al lui Dan Bittman pentru Click.

Dan Bittman s-a operat la inceputul acestei luni la Viena, dupa ce medicii au descoperit ca un cheag de sange format in gat ii ingreuna irigarea corecta a creierului. Din acest motiv, artistul obosea foarte repede, isi pierdea cunostinta, iar vocea ii era sever agravata.

Cantaretul si-a amanat concertele pe care urma sa le sustina alaturi de trupa Holograf  si s-a internat in clinica din Austria unde a fost operata si Teo Trandafir.

Medicii i-au extirpat cheagul de sange, iar, odata revenit in tara, Bittman a purtat vreme de doua saptamani bandaje la gat, pe care si le-a acoperit cu un fular.

Artistul a renuntat acum la bandaje, insa a ramas cu o cicatrice de 10 centimetri pe gat.

Procesul de recuperare continua, iar, pana in luna februarie, cand va reveni pe scena alaturi de trupa Holograf, Bittman ramane in componenta juriului X Factor.