Connect with us

Stiri Interne

15 vedete transmit recomandari pentru o izolare la domiciliu eficienta, in noua campanie YOLO Media, #UnitiNeVaFiBine

Agentia de comunicare YOLO Media a lansat un clip de responzabilizare sociala in perioada de izolare la domiciliu, proiect la care s-au alaturat 15 persoane publice din Romania, Italia si Statele Unite ale Americii.

Publicat

pe

15 vedete transmit recomandari pentru o izolare la domiciliu eficienta, in noua campanie YOLO Media, #UnitiNeVaFiBine

Pornind de la sloganul lansat de YOLO Media in urma cu o luna, #UnitiNeVaFiBine, celebritatile transmit mesaje de solidaritate si recomandari privind ce pot face oamenii acasa constructiv pentru a trece cu bine peste aceasta perioada dificila.

Loredana, Alexandra Dinu, Alexandra Nechita, Catalin Botezatu, Anca Serea, Ela Craciun, Carmen Bruma, Dana Razboiu, Giulia Nahmany, DJ Wanda, Carmen Negoita, Daiana Anghel, Lorena Buhnici, Andreea Perju si Dana Savuica au transmis mesaje video de acasa, ce au fost incluse in spotul YOLO Media, incurajand publicul sa fie responsabil si solidar pentru a trece cu bine peste aceasta perioada dificila si a construi apoi un viitor mai curat si mai echilibrat.

„In această perioada in care sanatatea noastra si intreg sistemul in care traim sunt amenintate, este foarte important sa fim uniti, solidari. Sa intelegem ca ne confruntam cu o situatie nemaintalnita pana acum si careia invatam sa ii facem fata. De aceea avem nevoie ca anxietatea, nesiguranta si revolta sa nu ne acapareze. In ultimele zile s-au intensificat sentimentele de nemultumire in mediul online. Oamenii isi pierd rabdarea, se simt neindreptatiti, critica dur si acuza. Atat din punct de vedere social, cat si economic, este important sa fim uniti si sa trecem impreuna peste aceasta criza, chiar si cu pierderile aferente, pentru ca apoi sa avem puterea de a reconstrui tot sistemul curat si eficient”, declara Sorin Dutoiu, Managing Partner YOLO Media (www.yolomedia.ro).

“Este sansa noastra de a demonstra ca putem fi o natie puternica, iar acest lucru inseamna sa fim uniti, nicidecum dezbinati. Prin spotul YOLO Media ne-am dorit sa transmitem emotie si speranta ca ceea ce traim acum ne poate face mai buni. Astfel ni s-au alaturat 15 persoane publice, cu care colaboram frecvent in proiectele agentiei, pentru a transmite publicului lor mesajul nostru, dar si recomandari punctuale despre cum pot trece mai bine peste aceasta perioada dificila. Impreuna o vom face, daca ramanem uniti”, declara Christian Stan, Managing Partner YOLO Media.

Advertisement

Spotul video a fost realizat de echipa YOLO Media si include si de la persoane publice, astfel:

Dana Razboiu: Respecta masurile autoritatilor!

Lorena Buhnici: Respecta distantarea sociala!

Catalin Botezatu: Poarta masca de fiecare data cand iesi din casa!

Advertisement

Dana Savuica: Mergi mai rar la cumparaturi! Comanda online!

Alexandra Nechita: Chiar daca stai acasa, continua sa muncesti cu aceeasi pasiune!

Anca Serea: Stai departe de stirile alarmante de pe internet!

Ela Craciun: Nu lasa anxietatea sa te doboare!

Giulia Nahmany: Mediteaza! Fa yoga!

Advertisement

Carmen Bruma: Fa sport! Acasa!

Daiana Anghel: Ingrijeste-te!

Carmen Negoita: Mananca sanatos!

Andreea Perju: Ai grija de sufletul tau! Citeste o carte!

Alexandra Dinu: Urmareste un film bun!

Advertisement

DJ Wanda: Iubiti-va mult!

Loredana: Canta! Daruieste! Construieste!

Am fost uniti pentru mediul de afaceri

Agentia de PR si comunicare YOLO Media a oferit, in luna martie, consultanta pro-bono companiilor afectate de criza COVID-19. Specialistii agentiei au analizat situatia fiecarei firme si au trasat un plan de actiuni menit sa ajute companiile a-si adapta comunicarea cu clientii conform situatiei din prezent. In plus, a realizat pro-bono filmarile si montajul documentarelor ce prezinta derularea proiectelor Fundatiei Pretuieste Viata, care a strans si oferit donatii de peste 700.000 de euro in lupta contra COVID-19.

„La scurt timp dupa ce am anuntat intentia noastra, am primit zeci de solicitari de la reprezentantii companiilor afectate de izolarea sociala a consumatorilor. Am decis sa ne dedicam cateva ore zilnic, dupa timpul alocat clientilor nostri, pentru a concepe un plan de actiuni pentru fiecare dintre cei care ne-au solicitat sprijinul. Acestia au primit din partea noastra un chestionar pe care l-au completat, raspunzand la o serie de intrebari, astfel incat noi sa intelegem situatia in care se afla firmele respective. Am intocmit apoi cate un plan de actiuni pentru fiecare in parte. Idei care, implementate, le vor ajuta sa se adapteze mai bine situatiei din prezent. Am ajutat pana acum 35 de companii si urmeaza sa ne dedicam altora care au trimis, intre timp, solicitari”, declara Sorin Dutoiu, Managing Partner YOLO Media.

Advertisement

„Companiile mici si mijlocii au cel mai mult de suferit, in conditiile in care incasarile au scazut dramatic, iar chiriile, ratele si platile angajatilor trebuie efectuate. In aceasta perioada dificila companiile au nevoie sa comunice corect si eficient cu publicul si cu partenerii de afaceri. Chiar si in cazul in care activitatea este suspendata temporar.

Este foarte importanta comunicarea cu publicul si cu partenerii de afaceri in situatii de acest tip. Initiativa YOLO Media este un mic ajutor pe care il putem oferi celor aflati in situatie de criza.

Economia trebuie sustinuta! Uniti ne va fi bine!”, completeaza Christian Stan, Managing Partner YOLO Media.

Companiile care au apelat la ajutorul YOLO Media provin din diverse domenii de activitate. HoReCa, organizare evenimente, teatru, divertisment pentru copii, clinici medicale, saloane de infrumusetare, fundatii si asociatii.

“Alaturi de serviciile permanente pe care le oferim clientilor din portofoliul nostru, suntem deschisi sa alocam timpul liber ajutandu-i pe cei care sunt in impas in aceasta perioada. Chiar si o analiza si un simplu plan de comunicare pe termen scurt si mediu pot fi vitale pentru derularea business-ului in aceasta perioada”, adauga Sorin Dutoiu.

Advertisement

YOLO Media (www.yolomedia.ro), rebranding al fostei ADPM PR, ofera, din 2011, servicii de consultanta, comunicare si promovare Mass Media si online. Printre companiile din portofoliu se numara Top Line, flydubai, Emirates, Centrele Silhouette, Bodyshape Transformation Center, Federatia Romana de Canotaj, Institutul Guinot, Royal Caribbean, Six Senses Hotels and Resorts, Gianluca Mech Spa. Precum si medici, specialisti, oameni de afaceri si persoane publice cunoscute in showbiz-ul romanesc.

35 de companii au fost ajutate gratuit de agentia YOLO Media in ultimele doua saptamani pentru a supravietui crizei COVID-19

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *