Connect with us

Stiri externe

26 de femei l-au acuzat pe Donald Trump de hărțuire

Scandalurile se țin lanț de Donald Trump. Pe lângă faptul că a fost pus sub acuzare pentru falsificarea unor acte comerciale cu scopul de a justifica o serie de plăți făcute în realitate unei actrițe XXX pentru favoruri intime, Trump a fost de-a lungul anilor acuzat de hărțuire. Nu mai puțin de 26 de femei i-au adus acestuia acuzații de comportament nepotrivit cu tentă sexuală.

Publicat

pe

26 de femei l-au acuzat pe Donald Trump de hărțuire

Un număr de 26 de femei l-au acuzat pe Donald Trump, de-a lungul timpului, de hărțuire sexuală. Conform Businessinsider.com, fostul președinte american a fost acuzat de comportament nepotrivit prima oară în anii 1970. Așa cum era de așteptat, acesta a negat toate acuzațiile aduse și chiar le-a amenințat cu darea în judecată pe aceste femei.

Deși ar fi trebuit să le deschidă proces după alegerile prezidențiale din 2017, el nu și-a dus niciodată la bun sfârșit promisiunea. Cel puțin, până acum.

Prima femeie care l-a acuzat pe Trump de comportament indecent a fost Jessica Leeds.

Jessica Leeds a declarat în octombrie 2016 că Trump i-a băgat mâna sub fustă în timp ce stătea lângă ea într-un avion la finele anilor 1970. Aceasta i-ar fi refuzat vehement avansurile, fugind spre zona din spate a avionului. Declarațiile femeii au fost publicate în ziarul New York Times.

Advertisement

„Era ca o caracatiță. Mâinile lui erau peste tot”, spunea ea.

De asemenea, în cadrul unui alt interviu, Jessica a declarat că s-a reîntâlnit cu Trump trei ani mai târziu, la o gală, iar el a numit-o atunci „curvă”.

Trump, în schimb, a negat acuzațiile, spunând că femeia nu era îndeajuns de atrăgătoare pentru ca el să îi facă avansuri.

Chiar și fosta soție l-a acuzat de viol

Într-o depoziție la divorțul din 1990, prima soție a lui Trump, Ivana, l-a acuzat că ar fi violat-o într-un acces de furie în 1989. Ivana a spus că soțul ei a atacat-o după o procedură medicală dureroasă făcută de un medic pe care ea îl recomandase, rupându-i hainele și smulgându-i părul. Ulterior, fosta soție a lui Trump și-a schimbat ușor declarația.

„La acea dată din 1989, domnul Trump și cu mine am avut relații maritale în care s-a comportat foarte diferit față de mine decât în timpul căsătoriei noastre. Ca femeie, m-am simțit violată, deoarece dragostea și tandrețea pe care le manifesta în mod normal față de mine erau absente. M-am referit la asta drept „viol”, dar nu vreau ca aceste cuvinte să fie interpretate cu sens literal sau penal”, a declarat ea.

Advertisement

Kristin Anderson spune că fostul președinte a atins-o în zonele intime

Kristin Anderson, fotograf și fost model, a spus că Trump i-a băgat mâna sub fustă și a atins-o prin lenjeria intimă într-un club de noapte din New York, la începutul anilor 1990. Femeia avea atunci în jur de 20 de ani și spune că Trump a atins-o din senin, fără să aibă nicio conversație în prealabil. Din nou, acuzațiile au fost respinse de fostul președinte american.

Summer Zervos, fostă concurentă a show-ului „The Apprentice”, sărutată fără voie

Summer Zervos, o fostă concurentă din cadrul show-ului „The Apprentice” (NBC), a declarat reporterilor la o conferință de presă din octombrie 2016 că Trump a agresat-o în timpul unei întâlniri din 2007 la The Beverly Hills Hotel.

„M-a apucat de umăr și a început să mă sărute foarte agresiv în timp ce și-a pus mâna pe sânii mei”, a declarat ea.

Advertisement

„Nu am întâlnit-o niciodată la un hotel și cu siguranță nu m-am comportat nepotrivit cu ea acum un deceniu. Nu așa sunt eu ca persoană și nu așa mi-am condus viața”, a comentat el.

Fostă angajată, sărutată fără consimțământul ei

Alva Johnson, fostă angajată în campania pentru prezidențiale a lui Trump, a spus că acesta a sărutat-o fără acordul ei la un miting din Tampa, Florida, la 24 august 2016.

„Această acuzație este absurdă. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și este direct contrazis de mai multe relatări foarte credibile ale martorilor oculari”, au spus reprezentanții lui Trump.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *