Connect with us

Stiri Interne

Andreea Marin revine în televiziune cu emisiune la TVR 2 – Nu există nu se poate

Andreea Marin revine în televiziune cu o nouă emisiune, Nu există nu se poate, ce va fi difuzată la TVR 2. Titlul este și cel al campaniei pe care vedeta a derulat-o alături de compania Top Line în ultimii ani, în care a ajutat femei din întreaga țară să ajungă la un echilibru minte-trup-suflet mult dorit.

Publicat

pe

Andreea Marin revine în televiziune cu emisiune la TVR 2 – Nu există nu se poate

Andreea Marin revine la prima dragoste – televiziunea. Începând din această toamnă, mai exact din data de 12 octombrie, vedeta va modera noua emisiune Nu există nu se poate, la  TVR 2.

În cadrul emisiunii, Andreei Marin va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit.

Titlul emisiunii este același cu cel al campaniei pe care vedeta a derulat-o alături de compania Top Line în ultimii ani, în care a ajutat femei din întreaga țară să ajungă la un echilibru minte-trup-suflet mult dorit. Zeci de femei din diferite colțuri ale țării au reușit să slăbească, să își modeleze silueta și să își întinerească tenul cu ajutorul tratamentelor neinvazive din clinicile și saloanele partenere Top Line din țară. În plus, acestea au avut suport nutrițional din partea specialiștilor și au fost susținute și încurajate zi de zi de vedeta de televiziune și de reprezentanții Top Line.

 

View this post on Instagram

 

Ma intorc… acasa. Detalii pe facebook (link in bio).

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

De această dată, Nu există nu se poate devine o emisiune TV despre care vedeta spune că va fi una în urma căreia oricine poate deveni „inspirat, încantat, motivat”.

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, spune Andreea Marin. „Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.  Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent. „Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele”, declară Andreea Marin.

 

View this post on Instagram

 

Campania #NuExistaNuSePoate e… o bijuterie! Pentru că, în primul rând, descoperă în toate colțurile țării oameni care nu-și cunosc potențialul sau nu știu să se prețuiască asa cum merită și ii face sa strălucească, aducându-i în cea mai bună formă și în echilibru minte, trup și suflet. Însă aceasta campanie face mult mai mult decât atât: adună în jurul acestui nucleu de oameni, pâna ieri necunoscuți publicului larg, deveniți Ambasadori ai mișcării, alți oameni valoroși care își pun priceperea în slujba lor și ii transformă în chip minunat. Fie ca e vorba despre specialiștii în înfrumusețare @toplineromania și partenerii lor din întreaga țară, despre specialiștii noștri în comunicare, despre antrenorii de sport și yoga, nutriționistul sau psihologul campaniei, dar și despre oamenii creativi și talentați care aduc stilul și eleganța fără vârstă în viețile Ambasadorilor noștri, cu toții își dau silința și reușesc un lucru extraordinar – sa-i facă să simtă încrederea în forțele proprii, speranța, regăsirea și chiar fericirea de a se simți minunat în pielea lor. Să simtă ca pot trăi o noua viață, fără ca aceasta sa fie ceva de neatins, prea costisitor, așa cum credeau odinioară. Voi dedica fiecaruia dintre colaboratorii ce au pus umărul în ziua finală a Campaniei #NuExistaNuSePoate câte o postare scrisă cu drag. Astăzi, e ziua dedicată celor ce ne-au făcut sa strălucim la propriu în față camerelor, înnobilând ținutele elegante @baden11clothing asortate cu încălțămintea creata de @moone_ro: delicatele bijuterii @triciadesign.ro. Mulțumesc! #NuExistaNuSePoate2020 #nationalcampaign #beauty #health #change #balance #healthylifestyle #mind #body #soul

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on