Connect with us

Stiri Interne

Afirmații grave: Dan Bittman crede că Andreea Esca a înscenat că a avut COVID-19

Dan Bittman continuă să susțină public că nu există COVID-19 și, mai nou, că Andreea Esca ar fi mințit că a fost infectată cu acest virus. Artistul dă apă la moară conspiratiștilor care propagă în mediul online păreri ce nu au nicio susținere medicală.

Publicat

pe

Afirmații grave: Dan Bittman crede că Andreea Esca a înscenat că a avut COVID-19

Dan Bittman, cunoscut ca solist al trupei Holograf, afectat probabil financiar de pandemia COVID-19, atât ca artist, cât și ca om de afaceri, răspândește în mediul online păreri, fără nicio susținere medicală, că pandemia COVID-19 nu ar exista și că ar fi vedete, oficial depistate cu acest virus, care nu s-ar fi îmbolnăvit defapt. Andreea Esca a fost astfel nominalizată.

S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice!

Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a declarat Dan Bittman într-un interviu online acordat lui Mădălin Ionescu, fostul prezentator WOWbiz de la Kanal D.

Dan Bittman a ieșit recent în public susținând că nu ar trebui să purtăm mască pentru că este inutilă, contrazicând astfel studiile medicale internaționale.

Advertisement

Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.

Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat el într-un interviu acordat Gândul.

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *