Connect with us

Style Radar

Adina Buzatu nu vrea să mai vadă haine cu brand-ul la vedere pe tineri

Adina Buzatu lansează campania #faralogodarcueticheta. Acțiunea are scopul de a-i face pe cei din tânăra generație să conștientizeze că hainele cu logo-uri mari, la vedere, ar fi, în opinia ei, expresia unui stil mediocru.

Publicat

pe

Adina Buzatu nu vrea să mai vadă haine cu brand-ul la vedere pe tineri

Adina Buzatu, stilist și proprietar al magazinelor Trends by Adina Buzatu, consideră că moda hainelor de firmă, cu logo-ul la vedere, pe care mulți tineri le preferă, nu este binevenită.

În acest sens, a dat startul unei campanii, denumită #faralogodarcueticheta, prin care transmite mesajul că aceste branduri de renume “ar manipula oferind accesul la opulența de prost gust”.

“Purtarea unui tricou pe care scrie mare numele unui brand nu face altceva decât să depersonalizeze. E ca și cum, în acel moment, cel care îl poartă strigă în gura mare ”Uite de la ce brand mi-am cumpărat! Sunt bogat!“

Ceea ce nu știu mulți dintre cei care cumpără logo-uri este că aceste linii de produse ale brandurilor de lux nici măcar nu fac parte din colecțiile lor de calitate. Acest trend cu logomania a fost creat în anii ’90 pentru a crește vânzările brandurilor pentru mass market (n.red. – termenul ”piață de masă” se referă la o piață pentru bunuri produse pe scară largă), prin crearea unor linii de produse de o calitate medie, nicidecum premium, cu scopul de a fi vândute celor care nu își permit să cumpere un produs premium.

Advertisement

Ceea ce vă transmit prin această campanie este faptul că stilul nu are absolut nicio legătură cu logomania. Dimpotrivă, aceste nume de branduri aruncate în ținută dezechilibrează întregul concept de rafinament. Hainele bune sunt cele care au materiale de o calitate superioară, au croieli și cusături la detaliu. Acestea sunt piesele care se observă de la distanță, mult mai bine decât cele cu logo-uri, datorită croielilor impecabile, pigmenților perfecți de culoare, detaliilor simple dar de impact.

Stilul personal se construiește și spune foarte multe despre o persoană. Hainele bune sunt cele care au croieli și cusături la detaliu, cele care ne reprezintă și ne fac să ne simțim bine atunci când le purtăm.

Îndrăzniți să vă construiți propriul stil!

Mergeți în magazine, alegeți piese fără să vă uitați la brand și vedeți cum vă vin. Apoi verificați dacă acestea fac parte din colecția unui brand de renume. O să rămâneți surprinși ce combinații veți găsi. Continuați pe acest drum și trasați-vă stilul vestimentar personal #faralogodarcueticheta”, declară Adina Buzatu.

Tinute masculine pentru femei, recomandate de Adina Buzatu

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Adina Buzatu (@adinabuzatu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adina Buzatu (@adinabuzatu)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *