Connect with us

Stiri Interne

Alexandra Ungureanu a câștigat “Bravo, ai stil! Celebrities”! VIDEO

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurenta a fost aleasă în cadrul Galei de aseară, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, dupa o bătălie extrem de strânsă cu altă concurentă foarte iubită de public, Theo Rose.

Publicat

pe

Alexandra Ungureanu a câștigat “Bravo, ai stil! Celebrities”

În Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, șase personalități puternice au dat ultima bătălie stilistică, pentru marele titlu și premiul pus în joc. Telespectatorii au decis ca Alexandra Ungureanu să fie Cea mai stilată celebritate din România, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000 de lei și a titlului pentru care a luptat întreaga competiție stilistică.

Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorita publicului, aceasta fiind urmată îndeaproape  în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

În prima etapă eliminatorie Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Șișcanu s-au aflat la duel, cea din urmă concurentă a fost prima celebritate eliminată, cu un procentaj de doar 0,8%. Oana Radu a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 1,4%. Caruselul emoțiilor le-a purtat, în continuare, pe cele patru celebrități rămase în lupta pentru marele premiu – Andreea Tonciu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu și Theo Rose.

Advertisement

Deea Codrea a părăsit și ea competiția, aceasta acumulând un procentaj de doar 9,1%, iar Andreea Tonciu a fost cea de-a patra finalista eliminată, cu 16,6% din voturi. Bătălia finală, extrem de strânsă, pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei s-a dat între Theo Rose și Alexandra Ungureanu. Situatia voturilor s-a schimbat de la minut la minut, la un moment dat, cele doua concurente aflandu-se la egalitate ca numar de voturi.  Intr-o tensiune uriasa creata in platoul Bravo ai stil! Celebrities, Alexandra Ungureanu a câștigat cel de-a șaselea sezon al emisiunii și a fost încoronată cea mai stilată celebritate din România.

În competiția stilistică, Alexandra Ungureanu a abordat diferite stiluri vestimentare, a pus în scenă momente artistice inedite, surprinzând prin curajul abordărilor, și a îmbrățișat de fiecare dată provocările venite din partea celor trei jurați ai emisiunii.

“Multumesc! Va iubesc mult, multumesc din suflet, multumesc pentru toata dragostea, multumesc pentru toata calatoria. Sunteti minunati!”, a spus coplesita de emotii Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu s-a remarcat în industria muzicală printr-o voce unică și apariții iconice, dar și prin  colaborările cu unii dintre cei mai mari artiști din România. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de ține”. În 2004, a devenit vocea formației Crush. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007). La intrarea în competiția de la Kanal D, Alexandra Ungureanu spunea că îmbrățișează cu emoție experiența de concurentă în cadrul show-ului și, în același timp, o vede ca pe una dintre provocările uriașe ale carierei sale. A impresionat în timpul show-ului cu aparițiile sale impecabile, cu alegeri stilistice inspiraționale, dar și prin discursul echilibrat.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *