Connect with us

Stiri Interne

Cum și-a întărit Kinga Sebestyen sistemul imunitar în pandemie cu Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, cea care a transformat Kangoo Jumps într-un fenomen internațional, mărturisește că pandemia a venit, în cazul ei, cu o serie de provocări și neliniști, dar și cu multe aspecte pozitive: fiica ei a adus pe lume un băiețel, profesional a reușit să țină comunitatea Kangoo Jumps aproape, prin ore online, și a stat departe de orice problemă de sănătate mulțumită sportului pe care îl practică.

Publicat

pe

Cum și-a întărit Kinga Sebestyen sistemul imunitar în pandemie cu Kangoo Jumps

Celebra instructoare de Kangoo Jumps mărturisește că acest sport i-a întărit sistemul imunitar, astfel că, deși a intrat în contact cu persoane infectate cu COVID-19, rezultatele testelor au fost tot timpul negative.

“Pandemia pentru mine a venit cu multe provocări, m-a impulsionat să mă adaptez rapid la noile condiții, dar și cu multe lucruri frumoase. Cel mai minunat moment a fost când fiica mea a devenit mamă. Deși nu am putut fi alături de ea în sala de naștere, tot ce s-a întâmplat după a fost magic. Apoi, profesional, am reușit să ne adaptăm rapid și să mutăm orele în online ca să fim aproape de cei care iubesc Kangoo Jumps. Nu a fost ușor. Înainte de pandemie aveam cinci ore de Kangoo Jumps pe săptămână trei grupe de avansați și două grupe de începători, plus aveam o grupă KAPO-METAMORFOZA alcatuită din 26 de persoane care erau sub îndrumarea mea si a colegilor mei – medici, psiholog, trainer NLP, stilist. Din cauza pandemiei , am fost nevoită să suspend antrenamentele fizice și să trec pe online. La început a fost greu să stau în fața telefoanelor, și să transmit aceeași energie și tehnică cum era live pentru că nu eram in contact direct cu oamenii de la antrenamente , așadar nu ii puteam corecta, am avut o reținere sau mai bine zis frică, deoarece era ceva nou pentru mine, și din pricina faptului ca nu am putut fi lângă ei, să îi motivez să aibă rezultate cat mai bune și să execute corect exercițiile, îmi era frică să nu îi pierd. La Kangoo Jumps este foarte important să faci exercitiile corecte cu spatele drept, este un antrenament cardio, făcut pe intervale, in care dacă urmărești programul fără oprire, dă rezultate rapide și vizibile. Eu personal m-am distrat la aceste antrenamente online. Am facut ca la fiecare antrenament să transmit energia și mi-am imaginat fiecare client in parte sărind în fața mea”, povestește Kinga.

A făcut zeci de teste și a stat în izolare fără a lua virusul

În mod surprinzător, într-o perioadă atât de dificilă din punctul de vedere al sănătății, Kinga mărturisește că a reușit să aibă un sistem imunitar atât de puternic încât a stat departe de complicații, chiar dacă a intrat în contact, la un moment dat, cu persoane infectate cu noul coronavirus.

“Pandemia, antrenamentele online m-au ajutat foarte mult, am rămas în aceeași formă, sau ba chiar într-o formă și mai bună, am mâncat sănatos , am băut foarte multă apă cu lămâie, am mâncat sănătos. Și consider că antrenamentele pe ghetele m-au protejat de COVID, deși m-am întâlnit cu familia sau prietenii , m-am simțit puternică, sănătoasă, cu un sistem imunitar puternic. Din fericire, toți cei care fac programele mele, sau sunt instructori Kangoo Jumps, si au continuat să predea, de asemenea nici ei nu s-au îmbolnăvit, fapt ce mi-a confirmat încă o dată cât de mult ajută acest sport sistemul imunitar.

În octombrie a născut fiica mea , când eu am stat în izolare din cauză că m-am întâlnit cu cineva, cu care am petrecut o zi, și s-a îmbolnăvit, dar nici după două săptămâni de izolare nu a reieșit că am luat virusul. Ori de câte ori m-am dus în vizită să-mi văd nepoțelul , înainte mi-am făcut testul PCR care a iesit de fiecare data negativ. După zeci de teste, o cunoștință de-a mea din Miercurea Ciuc de la centrul de tranfuzii mi-a recomandat să fac un test din sânge să văd dacă am anticorpi și a rezultat că am anticorpi puternici. Îmi amintesc că două zile am avut febră musculară, dar am crezut ca este din cauza antrenamentelor. Mă dureau mușchii și am dormit foarte mult două zile. Mă gândesc că atunci am avut COVID, însă, din fericire, fără simptome grave și a fost într-o perioadă în care nici nu m-am întâlnit cu alte persoane, fiind singură acasă”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a lansat programe Kangoo Jumps online pentru ca cei care dețin sau cumpără ghetele originale autorizate de pe www.kangooclub.ro să se poată antrena corect, monitorizați de instructori. A continuat și orele pentru studiul KAPO Metamorfoza, prin care zeci de persoane înscrise își vor îmbunătăți sănătatea și silueta prin acest sport, asistați și monitorizați de o echipă de medici și specialiști. În plus, pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu probleme financiare în această perioadă, dar își doresc să facă mișcare și să fie sănătoși, oferă posibilitatea de a cumpăra ghete originale Kangoo Jumps în rate, prin intermediul instructorilor săi autorizați din întreaga țară, cei care le achiziționează primind și acces gratuit la orele online ținute de aceștia.

De ziua ei Kinga Sebestyen a intrat oficial in Cartea Recordurilor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)