Connect with us

ADPM Travel

Croazierele Royal Caribbean au revenit în Europa. Oferte de la 599 euro/7 nopți

Apreciatele vase de croazieră Royal Caribbean au revenit în Europa, după mai bine de un an de pauză, pricinuită de restricțiile pandemiei. Primele circuite au început deja în insulele grecești, doar pentru adulții vaccinați, ei putând fi însoțiți, însă, de copii nevaccinați. Iată ce oferte există până la toamnă și cum se derulează protocolul de siguranță.

Publicat

pe

Croazierele Royal Caribbean au revenit în Europa. Oferte de la 599 euro/7 nopți/persoană

Croazierele Royal Caribbean, apreciate în toată lumea pentru calitatea serviciilor, pentru itinerarii și profesionalismul angajaților, au revenit în Europa, după un an și trei luni de pauză pricinuită de pandemie. Primele circuite au început deja în Marea Mediterană și Marea Egee, cu opriri în cele mai frumoase insule grecești.

Vasul de croazieră Jewel Of The Seas a plecat sâmbătă, 10 iulie, din portul Limassol (Cipru) dând startul unor circuite săptămânale spectaculoase, având opriri de o zi în Atena și pe insule precum Rhodos, Santorini, Mykonos și Creta.

Vasul Jewel Of The Seas are circuite săptămânale spectaculoase, cu opriri de o zi în Atena și pe insule precum Rhodos, Santorini, Mykonos și Creta.

Pentru a respecta protocoalele de siguranță, croazierele din vara aceasta pornesc la o capacitate de 30%, ceea ce înseamnă în jurul a 800 de turiști la bord (în loc de 2700, cât ar însemna capacitatea maximă).

Sunt admiși doar adulții vaccinați, ei putând fi însoțiți, totuși, de copii (până la 18 ani) nevaccinați.

O astfel de croazieră reprezintă, pe lângă ocazia de a trăi experiența inegalabilă Royal Caribbean, la bordul unui vas splendid, de 12 etaje, cu pensiune completă și acces gratuit la opțiunile de divertisment, și ocazia de a vizita Atena și cinci insule superbe. Se pleacă din Cipru, vasul urmând să ancoreze, de dimineață până seara, în destinații precum Atena, Mykonos, Santorini, Creta și Rhodos.

Insula exclusivistă Santorini poate fi vizitată, timp de o zi, în timp ce vasul este ancorat în larg

 

Pe www.rccl.ro există oferte speciale, până în luna octombrie, de la 599 de euro/persoană pentru croaziere de 7 nopți.

 

Ce este inclus în tariful croazierei?

✔ cazare în cabina din categoria selectată pe întreaga croazieră (interioară, exterioară, cu balcon, apartamente și loft-uri pe două nivele)

✔ mese la bord (pensiune completă), de la prânz, cină, în prima zi, până la micul dejun în ultima zi;

✔ băuturi: apă, limonadă, ceai și cafea la dozator;

✔ programe de divertisment, incluzând producții muzicale Broadway sau tip Broadway, spectacole de talie mondială;

✔ acces iîn toate zonele publice ale vasului (inclusiv piscine, sală de sport, saună, jacuzzi, teren de sport);

✔ programe pentru copii și adolescenti Adventure Ocean®;

✔ taxe și servicii portuare.

Spațiul central al vasului Jewel Of The Seas

Ce protocoale de siguranță COVID-19 există

Anul acesta doar turiștii adulți vaccinați sunt acceptați la bordul vaselor Royal Caribbean, ei putând fi însoțiti de copii nevaccinați, cu vârsta sub 18 ani.

Acces gratuit la piscină și alte spații de recreere

Solarium, un loc excelent pentru relaxare 

Cazinoul de pe vasul Jewel Of The Seas  

Croazierele pe vasul Jewel Of The Seas pornesc și se termină în portul Limassol din Cipru. Asta înseamnă că turiștii vor călători cu avionul spre Larnaca, având certificatul de vaccinare și formularul Cyprus Flight Pass, completat online, direct de către persoana care călătorește, cu cel mult 48 de ore înaintea decolării către Cipru. Formularul se va completa în link-ul: https://cyprusflightpass.gov.cy/. La final se va primi pe email formularul cu codul QR aferent, pe care turistul îl poate salva în telefon sau tipări pe hârtie.

Este indicat să se verifice din timp condițiile de călătorie în Cipru, ele putând suferi modificări.

De asemenea, este recomandat să se descarce aplicația de mobil Royal Caribbean (Android și iOS), unde se va crea cont personal, cu detaliile rezervării, urmând să se efectueze check-in-ul online în prealabil și orice alte rezervări necesare. Aplicația este extrem de bine construită și oferă toate informațiile necesare pe parcursul croazierei, în timp real.

Aplicația Royal Caribbean se poate descărca gratuit 

De asemenea, odată realizat check-in-ul online, accesul pe vas, din port, se va realiza mult mai rapid. Cu o zi înaintea croazierei, turiștii vor trebui să completeze formularul de sănătate, disponibil în aplicația Royal Caribbean, urmând să primească un cod QR care va fi scanat la îmbarcarea pe vas.

Înainte de a urca pe vas, turiștii (adulții și copiii cu vârsta de peste 2 ani) vor fi testați gratuit cu teste Antigen, urmând să se îmbarce ulterior în urma rezultatului negativ.

Chiar dacă pe vas vor fi, în mare parte, persoane vaccinate, masca de protecție va fi purtată în spațiile publice ale ambarcațiunii, însă nu și atunci când se stă la masă, pe fotolii în lobby sau pe sezlong și la piscină.

Toți membrii echipajului sunt vaccinați, iar compania a apelat la măsuri stricte în privința dezinfectării tuturor spațiilor.

Restaurantul principal unde se poate lua micul dejun, prânzul și cina, acestea fiind incluse în prețul croazierei 

De exemplu, sistemul HVAC colectează continuu aer proaspăt din mare, îl filtrează și îl distribuie în toate camerele și zonele interioare de la bord.

La bord vaselor, sunt prezenți medici și asistenti medicali, facilități, echipamente și planuri de îngrijire adaptate noii realități.

Compania a colaborat cu autoritățile locale pentru a dezvolta protocoale de transport pentru turiștii care au nevoie de transport de urgență în țară.

În timpul croazierei, toți turiștii vaccinați pot coborî nestingherit pe uscat și urca înapoi, fără a fi testați (având certificatul de vaccinare la îndemnână – se aplică regulile generale de intrare în Grecia). Familiile cu copii vor putea coborî în Atena sau pe insule doar în cadrul excursiilor de o zi organizate de Royal Caribbean, care sunt acum disponibile la oferte atractive.

Pentru mai multe informații despre vasul Jewel Of The Seas care operează vara aceasta în insulele grecești, puteți accesa direct – https://rccl.ro/jewel-of-the-seas-croaziere-in-insulele-grecesti/

Pentru alte circuite, pe alte vase, în alte părți ale lumii, puteți accesa ofertele din prezent – https://rccl.ro/croaziere-relansate-in-2021/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorin Dutoiu ⭐️ (@sorindutoiu)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *