Connect with us

Stiri Interne

Actorul român care a renunțat la social media

Actorul Dragoș Bucur a decis să renunțe la paginile sale de socializare menționând că nu mai găsește utilă expunerea pe aceste canale și că, mai mult, consideră acest fenomen un monstru pe care îl hrănim cu toții.

Publicat

pe

Actorul român care a renunțat la social media

Actorul Dragoș Bucur a renunțat la paginile sale de socializare, deși avea un număr considerabil de urmăritori. A justificat acest lucru prin faptul că simte că îi face rău și că nu consideră util să își expună viața în ochii tuturor.

„E o discuție foarte delicată și sensibilă. Care e șmecheria, de fapt, să afle lumea ce am mâncat eu la micul dejun sau cu ce m-am îmbrăcat sau ce poze mișto am făcut eu pe unde am fost? Mi se pare că hrănim așa un monstru care crește și nu se mai satură niciodată. Și, vorbind din perspectiva mea, îmi face rău.

Cred că are legătură cu vârsta, cred că se creează o altă ierarhie în viața oamenilor odată cu trecerea anilor. Am vorbit de curând cu fata mea, care e la vârsta adolescenței, despre chestia asta cu publicul, cu așa-zisele vedete din România și din afară… Care-i treaba? De fapt, nu e nicio valoare acolo. Dacă e o valoare, e prin produsul pe care-l arăți. Dacă ești un artist, important e ce produs prezinți”, a declarat acesta.

Au adoptat un copil de tigan. Cum se lovesc Dragos Bucur si Dana Nalbaru de problema discriminarii!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *