Connect with us

Stiri Interne

3 vedete au semnat deja pentru noul sezon America Express

Abia s-a terminat sezonul anterior, dar postul de televiziune Antena 1 pregătește deja următorul sezon al show-ului America Express. Filmările ar urma să înceapă în luna iunie, iar mai multe vedete ar fi semnat deja contractul pentru a lua parte la această aventură. Iată despre cine este vorba!

Publicat

pe

3 vedete au semnat deja pentru noul sezon America Express

Postul de televiziune Antena 1 a început deja pregătirile pentru noul sezon America Express. Ca de fiecare dată, concurenții vor fi nevoiți să facă față tuturor provocărilor și să își ducă misiunile la bun sfârșit. Se pare că filmările pentru noul sezon vor începe în prima lună de vară, iunie. Producătorii sunt în discuții cu mai multe vedete pentru participarea la acest show, iar unele dintre ele ar fi semnat deja contractul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Primii care ar fi acceptat să plece în aventura vieții lor sunt Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. La fel ca ceilalți, ei vor avea la dispoziție 1 Euro pe zi, bani cu care vor fi nevoiți să se descurce. Concurenții vor trebui să își găsească transport, cazare și mâncare. De asemenea, ei trebuie totodată să facă față provocărilor și să își ducă misiunile la bun sfârșit.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu)

Conform cancan.ro, a doua echipă va fi formată din Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu. Roxana nu ar fi la prima experiență de acest gen, ea participând la Survivor România, sezonul trecut. Vedeta a fost însă nevoită să părăsească jungla din Republica Dominicană destul de repede din cauza unei accidentări serioase.

„Fiecare face câte un compromis în momentul în care se duce la o asemenea emisiune. Dacă aș merge la un show gen America Express, m-aș duce doar cu soțul meu. Nu cu altcineva. Cu siguranță aș face față”, a declarat vedeta.

Advertisement

În urmă cu o săptămână, Antena 1 a difuzat finala America Express 2022. După o cursă plină de aventuri, emoție și adrenalină în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori – El Dorado, echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a ieșit învingătoare. Aceștia au plecat acasă cu o satisfacție imensă și cu amuleta de 30.000 de euro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *