Connect with us

Stiri Interne

Mirela Popa Nached, dublă vacanță după nunta din Dubai. Unde a petrecut alături de soțul ei!

Designerul vestimentar Mirela Popa, devenită Mirela Popa Nached, după căsătoria cu omul de afaceri Safwan Nached, a petrecut, alături de soțul ei, o vară de neuitat în două destinații europene.

Publicat

pe

Mirela Popa Nached, dublă vacanță după nunta din Dubai. Unde a petrecut alături de soțul ei!

La câteva luni de la nunta desfășurată în Dubai, cei doi au ales două orașe din Europa pentru a petrecere sezonul estival. Mai întâi, au fost în cel mai romantic loc de pe continent, Paris, urmând ca, ulterior, să se bucure de peisajul mediteranean, în Marbella, Spania.

„Ne-a prins foarte bine această vacanță. Amândoi muncim foarte mult și este important ca, din când în când, să ne facem timp și pentru noi. Cum în Dubai vara este extrem de cald, am decis să petrecem câteva luni în Europa. Am fost mai întâi la Paris, unde am stat două săptămâni. A fost superb. Ne-am propus să ne detașăm complet de ritmul de zi cu zi cu care eram obișnuiți și să ne relaxăm pe cât posibil. Am luat la pas cele mai frumoase străzi din Paris, ne-am oprit la cele mai frumoase cafenele și restaurante, am fost la operă, la spectacole, am trăit cât mai mult stilul de viață autentic parizian, așa cum îl știm din cărți și din filmele de altădată, povestește Mirela.

După Paris, cei doi soți au mers în sudul Europei, în Marbella, Spania, unde dețin o casă de vacanță. Este, de altfel, o destinație unde ajung aproape în fiecare an. De data aceasta, au stat mai bine de două luni, pe tot parcursul verii.

În Marbella, soțul meu a îmbinat relaxarea cu munca deoarece în Spania are mai multe business-uri și a fost nevoie să supervizeze totul și în această perioadă.  Ne-am bucurat de soare și de atmosfera de vacanță pe care o simți mereu în Marbella. Este un loc de care m-am îndrăgostit în urmă cu mulți ani și, pentru mine, este o reală bucurie să revin aici. Ador mâncarea mediteraneană și stilul de viață relaxat al celor de aici. Simt că mi-am reîncărcat bateriile și sunt acum pregătită pentru o toamnă încărcată de proiecte în Dubai”, adaugă Mirela Popa Nached.

Advertisement

Mirela Popa s-a mutat în Dubai în urmă cu aproape 7 ani, unde și-a extins cariera de designer vestimentar și a fost retail director al unei mari companii din domeniul medical. La câțiva ani de la mutarea în Dubai, l-a cunoscut pe actualul ei soț, omul de afaceri Safwan Nached. Cei doi s-au căsătorit religios în vara anului 2021, iar petrecerea de nuntă a fost una fastuoasă, la care au participat invitați de pe toate continentele.

 

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Popa Nached (@mirelapopanached)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *