Connect with us

Stiri Interne

Vedetele și-au dus copiii la careu în prima zi de școală. Cum s-au afișat!

Prima zi de școală le-a dat emoții și vedetelor cunoscute din showbiz. Acestea și-au dus copiii până la porțile instituțiilor de învățământ și au postat fotografii pe paginile lor de socializare.

Publicat

pe

Vedetele și-au dus copiii la careu în prima zi de școală. Cum s-au afișat!

Simona Pătruleasa, Anca Serea, Gabriela Cristea, Vladimir Drăghia și Bianca Drăgușanu se numără printre celebritățile care au postat pe paginile lor de socializare fotografii alături de copiii lor, la porțile școlilor sau ale grădinițelor pe care le frecventează. Micuții au trăit emoțiile primei zi a noului an școlar, iar părinții lor celebri nu au rezistat să nu împărtășească momentele alături de comunitatea lor online.

Simona Pătruleasa le-a urat tuturor copiilor bafta în noul an școlar și a postat o fotografie alături de fiica ei, Ingrid, acum în clasa a cincea.

”Clasa a V-a❤️A început o nouă etapă cu multe provocări! Baftă tuturor copiilor!”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof)

Anca Serea a postat o fotografie alături de patru din cei șase copii ai ei, cei mai mici ca vârstă, aceștia începând un nou an școlar.

„Prima zi de școală ❤️!!! Pentru unii este un nou început, pentru alții o continuare a frumosului drum pe băncile școlii. Indiferent de vârstă, prima zi de școală este încărcată de emoții: de bucuria revederii colegilor și prietenilor dar și a cadrelor didactice, de nerăbdarea de a învață lucruri noi, de nostalgia etapelor lăsate în urmă, de neliniștea specifică unui început. Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de școală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoții, de fiecare dată mă simt din nou școlar, alături de ei. Să avem cu toții un an școlar cât mai ușor, plin de bucurii și realizări frumoase!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)


Vladimir Drăghia s-a afișat la poarta grădiniței pe care o frecventează fiica lui, Alaia Zoia, alături de soția lui, Alice, care este însărcinată cu al doilea copil.

„Bobocelul nostru a intrat în ultimul an de grădiniță”, a scris Alice pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Advertisement


Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fetița până la poarta școlii. Fotografii cu Sofia Natalia aar pe conturile de socializare ale ambilor părinți. Micuța s-a afișat în prima zi de școală purtând fustă neagră plisată și cămașă alba, acoperită cu o gracă de piele tip biker. Mama ei și-a făcut apariția purtând un trening create de o renumită casă de modă, pantofi sport albi și ochelari de soare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)


Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au însoțit cele două fetițe până la grădinița pe care o vor frecventa în următorul an.

„Ne-am întors la grădiniță. Victoria la grupa mare și Iris la grupa mică. Emoții, angoase, bucurie, dor…am trecut prin toate stările. Bucuria noastră a fost că despărțirea s-a produs ușor și fără plânsete. Fetele noastre cresc și înfloresc, iar noi ne bucurăm de fiecare reușită a lor. Succes tuturor copiilor în noul an educațional!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *