Connect with us

Stiri externe

Prima doamnă a României despre care Botezatu spune că a fost cea mai discretă

Cătălin Botezatu a primit propunerea de a analiza stilurile vestimentare ale primelor doamne ale României. Iată care dintre acestea este considerată a fi respectat cu strictețe regulile vestimentare și a avut unele din cele mai discrete apariții.

Publicat

pe

Prima doamnă a României despre care Botezatu spune că a fost cea mai discretă

Elena Ceaușescu, Maria Băsescu, Carmen Iohannis sunt primele doamne ale României care au fost analizate de Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu acordat recent. Designerul vestimentar a avut cuvintele potrivite pentru a le descrie pe fiecare în parte, însă soția fostului președinte, Traian Băsescu, pare să fi detașat la mare distanță față de celelalte în preferințele acestuia.

„Despre Doamna Maria Băsescu nu se pot spune decât lucruri care țin de eleganță, de feminitate, de o mare modestie, de o mare educație. Este printre puținele doamne ale lumii care s-au remarcat printr-o atitudine superbă, respectând cu strictețe niște reguli vestimentare, fiind una dintre cele mai discrete apariții. Aparițiile sale au fost mereu extrem de calculate, extrem de frumoase, efectiv îți dădea acea senzație că plutește”, a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu acordat Ego.ro.

Designerul nu le-a criticat pe celelalte două soții de președinte, însă a ținut să sublinieze diferențele ce țin de abordările vestimentare și de stilul personal.

”Toate trei au altă tipologie. Elena reprezenta moda din epoca comunistă, Carmen Iohannis reprezintă epoca modernă, cu ținute mai îndrăznețe. Avem și exemplul Primei Doamne a Franței. Am mai admirat la Maria Băsescu și faptul că este un exemplu prin hobby-urile elitiste, călărie și tenis. Maria Băsescu este un exemplu pentru multe femei care stau la brațul unui om politic ori din lumea politică.”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Advertisement

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *