Connect with us

Stiri Interne

Antonia lansează ”Ibiza”. Cum sună noua piesă în spaniolă a artistei!

Chiar dacă vara calendaristică s-a încheiat, Antonia a lansat o nouă piesă care prelungeşte distracția estivală. Iată cum sună Ibiza.

Publicat

pe

Antonia lansează ”Ibiza”. Cum sună noua piesă în spaniolă a artistei!

Chiar dacă zilele de vară au trecut, muzica menține energia bună a zilelor toride și cu siguranță, noua piesă a Antoniei „Ibiza” sună ca imnul perfect pentru o petrecere cu multă distracție.

Compusă de Iraida, Mingue, Aki, Mingue și produsă de Aki, „Ibiza” este o combinație de versuri în limba spaniolă cu ritmuri memorabile, evidențiate de vocea suavă și sexy a Antoniei.

Pentru această piesă, Antonia a filmat videoclip la Country Spa care va fi lansat săptămâna viitoare și din postările de pe Instagramul artistei, cu siguranță, va fi un video intens.

Advertisement

„Mi-a plăcut „Ibiza” din prima clipă în care am ascultat-o și mi-am dorit să o înregistrez și să o lansez cât mai curând. Sper că vă va face să simțiți vara aproape de fiecare dată când o veți asculta. Și stay tuned, săptămâna viitoare lansez și videoclipul. It will be hot!” a spus Antonia.

Antonia, una dintre cele mai mari artiste din România, a lansat anul acesta „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și ”Clap Clap” cu Gran Error și Elvana.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *