Connect with us

Stiri externe

Avionul flydubai cu fotografia lui Messi a ajuns în România

Noua aeronavă Boeing 737 MAX 8 a companiei flydubai, colantată cu imaginea a trei fotbaliști ai echipei naționale a Argentinei, între care și celebrul Lionel Messi, a aterizat azi la București. Avionul personalizat face parte din colaborarea companiei din Dubai cu Asociația de Fotbal din Argentina.

Publicat

pe

Avionul flydubai cu fotografia lui Messi a ajuns în România

Pasagerii aeroportului Henri Coandă au avut azi surpriza să vadă aterizând o aeronavă flydubai colantată cu imaginea a trei fotbaliști ai echipei naționale a Argentinei, între care și celebrul Lionel Messi. Noul avion Boeing 737 MAX 8 este astfel personalizat pentru a semnala colaborarea pe care compania din Dubai o are cu Asociația de Fotbal din Argentina.

AFA și flydubai lansează în această perioadă o serie de activări de marketing în timpul cantonamentului echipei în capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.

Naționala Argentinei, cunoscută sub numele de La Albiceleste, a participat la cinci finale ale Cupei Mondiale și este în prezent campioana Copa America, titlu pe care echipa l-a câștigat de 15 ori.

Claudio Fabian Tapia, Președintele AFA, a declarat: „Suntem foarte entuziasmați de acest parteneriat cu flydubai. Asociația de Fotbal din Argentina caută în mod constant experiențe emergente care să îmbunătățească interacțiunea și legătura directă a echipei naționale Argentinei cu fanii din întreaga lume. Parteneriatul nostru cu flydubai va permite mai multor fani de fotbal din regiune să se simtă și mai aproape de echipa națională Argentinei și să se alăture entuziasmului turneului din Qatar. Argentina s-a poziționat ca o federație lider în lumea fotbalului, iar flydubai a schimbat modul în care oamenii călătoresc în regiune. Salutăm flydubai drept un nou partener care va permite AFA și echipei naționale Argentinei să se conecteze cu milioane de fani din regiune.”

Comentând asupra parteneriatului, Ghaith Al Ghaith, director executiv la flydubai, a declarat: „Suntem onorați să fim partenerul regional al Asociației de Fotbal Argentinei și al echipei naționale Argentinei.​ flydubai se angajează să conecteze oamenii, apropiind distanțele și eliminând granițele. Acest parteneriat celebrează aceste valori de bază pe care le împărtășim cu fotbalul.”

„Așteptăm cu nerăbdare să permitem mai multor fani ai fotbalului să călătorească convenabil în Qatar pentru a-și încuraja echipele preferate și pentru a face parte din atmosfera sportivă în momentul în care urcă la bordul unuia dintre avioanele noastre. Suntem încântați să susținem La Albiceleste, iar echipa de la flydubai le urează mult succes la cel mai mare turneu de fotbal din lume”, a adăugat al Ghaith.

Leandro Petersen, Chief Commercial Marketing Officer al AFA, a declarat: „Acest parteneriat cu flydubai aduce echipa națională Argentinei și mai aproape de fanii Orientului Mijlociu și le permite să facă parte din atmosfera interesantă a Cupei Mondiale. Suntem încântați de potențialul pe care îl are acest parteneriat. Sperăm că acest lucru aduce echipa noastră națională, jucătorii și emoția jocului mai aproape de fanii din regiune, indiferent dacă călătoresc din Dubai sau prin rețeaua flydubai la turneul de la Doha. AFA caută în mod constant noi parteneriate valoroase pentru a-și extinde acoperirea globală, iar flydubai ne va permite să intrăm pe noi piețe emergente care sunt obiective pe termen mediu și lung. Suntem încântați pentru lunile următoare și să vedem cum ambele mărci valorifică întregul potențial al acestei colaborări.”

Special pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, flydubai va opera până la 30 de zboruri zilnice de transfer în ziua meciului între Dubai și Doha. Aceste zboruri de transfer în ziua meciului sunt oferite în parteneriat cu Qatar Airways și vor oferi fanilor fotbalului opțiuni convenabile de călătorie la meciurile de fotbal care vor avea loc în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flydubai (@flydubai)