Connect with us

Stiri Interne

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Noi declarații!

Mihai Bendeac a încheiat subit colaborarea cu Antena 1 în urma unei situații neplăcute pe care a avut-o, la masa juriului iUmor, cu Cheloo, însă, mai nou, conform unor surse, nemulțumirile actorului au ținut de cu totul altceva.

Publicat

pe

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Noi declarații!

Mihai Bendeac a încheiat colaborarea cu Antena 1 toamna trecută când a decis brusc să nu se mai prezinte la filmările emisiunii iUmor. Inițial, decizia a fost pusă pe seama unui conflict pe care l-ar fi avut la masa juriului, cu Cheloo. Noi surse susțin acum că, de fapt, motivul ar fi fost cu totul altul.

Se pare că actorul a fost furios pe seama faptului că producătorii au difuzat o înregistrare filmată în culise, în care acesta și-a spus părerea, deloc favorabilă, despre Mugur Mihăiescu, fondatorul Vacanța Mare.

Înregistrarea a fost realizată într-o pauză de filmare, în cabină, unde Bendeac ar fi făcut câteva glume despre Mihăescu, pe care echipa de filmare le-a înregistrat. Deși i-a rugat să nu le difuzeze în emisiune, acest lucru s-a întâmplat.

„Atunci când și-a dat seama că a fost filmat i-a rugat frumos pe cei din echipa de filmare să nu dea acel material video pe post pentru că dacă o vor face atunci el nu va mai veni la muncă. Din păcate, acest lucru s-ar fi întâmplat și de a două zi actorul nu a mai venit la Antena 1 la filmările emisiunii și și-a trimis avocații să rezolve clauzele contractuale”, au declarat sursele pentru Click.

Producătorii s-au văzut nevoiți să îl înlocuiască rapid după ce acesta a refuzat să se mai prezinte la filmări. Costel Bojog a fost cel care i-a luat locul la masa juriului. Au trecut de atunci câteva luni și toată lumea se întreba când va reveni Bendeac pe micul ecran. Ei bine, răspunsul pare că a venit deja. În urmă cu câteva zile, actorul a făcut o postare inedită pe rețelele de socializare. El a distribuit o fotografie cu sigla Pro TV, fără a da însă alte explicații.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *