Connect with us

Stiri Interne

Fetița lui Dan Negru muncește de la 13 ani. Ce spune tatăl ei!

Dan Negru a decis ca fiica ei să înceapă deja să muncească, deși are doar 13 ani. Dara este în prezent recepționer la cabinetul stomatologic al mamei sale. Iată cum justifică prezentatorul TV această decizie!

Publicat

pe

Fetița lui Dan Negru muncește de la 13 ani. Ce spune tatăl ei!

Dara, fiica lui Dan Negru, a început deja să muncească, deși are doar 13 ani. Adolescenta este, în prezent, recepționer fără responsabilitate și cu normă redusă la cabinetul stomatologic al mamei sale. În timp ce alți copii își ocupă timpul liber cu distracția și stau pe banii părinților, Dara învață în prezent valoarea banului. Cel puțin, așa justifică tatăl ei această decizie.

”Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”, a declarat Dan Negru, conform Cancan.

Cum arăta Dan Negru în copilărie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Advertisement

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *