Connect with us

Stiri externe

Când se lansează sezonul 2 din „The Last of us”

Serialul fenomen „The Last of us”, disponibil pe HBO Max, a ajuns la finalul sezonului 1. Milioane de fani din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură continuarea acțiunii. Spre dezamagirea lor, sezonul 2 nu va fi lansat prea curând..

Publicat

pe

Serialul The Last of Us, de pe HBO Max, în care joacă Pedro Pascal și Bella Ramsey, este o adaptare a jocului video cu același nume, și plasează acțiunea într-o lume distrusă de o pandemie cauzată de o ciupercă parazită. Aventura pentru supraviețuire a celor două personaje principale, Joel și Bella, a cucerit întreaga lume, serialul fiind unul din cele mai de succes din ultimii ani.

Sezonul 1 s-a încheiat săptămâna aceasta, iar fanii producției așteaptă nerăbdători continuarea acțiunii. Din păcate, nu sunt șanse ca sezonul 2 să fie lansat mai devreme de 2025. Cel puțin, așa a declarat directorul de programe al HBO, Casey Bloys.

Sezonul 2 se va axa pe acțiunea din a doua parte a jocului video și este de așteptat să mai urmeze apoi un sezon, ori acesta să fie difuzat în două părți.

 

Advertisement

Oscar 2023. Lista completă a câștigătorilor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Last of Us (@thelastofus)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *