Connect with us

ADPM Business

Flydubai lansează The Business Suite – o nouă experiență premium la clasa business

Compania aeriană flydubai, cu sediul în Dubai, a lansat, la târgul de turism Arabian Travel Market 2023, cea mai nouă variantă premium de scaune pentru clasa business a aeronavelor sale. Denumită „The Business Suite”, noua configurație a scaunelor oferă pasagerilor o experiență luxoasă și confortabilă la bordul aeronavei.

Publicat

pe

Flydubai lansează The Business Suite – o nouă experiență premium la clasa business

Suite-ul este proiectat exclusiv pentru avioanele cu un singur culoar și reprezintă cea mai nouă evoluție a ofertei de clasa business de la flydubai. „The Business Suite” va fi introdus pe câteva dintre cele mai noi aeronave ale companiei în ultimul trimestru al anului 2023. Se estimează că, până la sfârșitul anului, vor fi disponibile 10 astfel de suite-uri.

flydubai a proiectat”The Business Suite”  în colaborare cu Safran Seats, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de scaune pentru avioane, și JPA Design, o companie multinațională de design care operează în domeniul transporturilor, interioarelor și designului de produse, rezultând un produs unic și de cea mai bună calitate pentru scaunele de clasă business. The Business Suite oferă intimitate și confort sporit, soluții discrete și atent gândite pentru depozitare, iluminare ambientală, opțiuni de divertisment și de servire a mesei.

„The Business Suite” VUE seat este primul de acest fel introdus pe o aeronavă Boeing. Noua experiență premium va fi programată pe zborurile mai lungi selectate din rețeaua flydubai.

flydubai se angajează să depășească mereu așteptările. Am parcurs un drum lung de la introducerea primei noastre oferte Business Class, în 2013, iar azi suntem mândri să dezvăluim un nou produs premium care rivalizează cu experiența Business Class oferită de multe companii aeriene pe aeronavele cu cursă largă. Vom continua să investim în inovație pentru a îmbunătăți experiența oferită clienților noștri”, a declarat Ghaith Al Ghaith, Chief Executive Officer flydubai.

Victoria Foy, CEO al Safran Seats, a declarat: „Suntem foarte încântați să avem flydubai ca și client de lansare pentru scaunul VUE „The Business Suite”. A fost interesant să lucrăm împreună pentru a aduce acest produs pe piață, pentru prima dată, pe un avion Boeing”.

Daniel Kerrison, Vice President of Inflight Product flydubai, a declarat: „Noua suită va duce confortul de la bord la un nou nivel. Înălțimea crescută a paravanului din spate, o ușă glisantă și accesul direct la culoar pentru fiecare pasager creează un nivel de intimitate nemaivăzut până acum pe un Boeing 737. Am lucrat cu Safran Seats și JPA Design în ultimii trei ani pentru a dezvolta o experiență care să răspundă cererii tot mai mari de servicii premium de călătorie cu avionul.”

„Suntem parteneri de încredere ai flydubai de mulți ani și am avut privilegiul de a proiecta și primele scaune rabatabile la 180 de grade în aeronavele flydubai,  lansate în 2017. Cea mai recentă colaborare demonstrează angajamentul clar al flydubai de a oferi clienților săi cel mai înalt nivel de experientă și de calitate a produselor”, a adăugat James Park, președinte și fondator al JPA Design.