Connect with us

Stiri Interne

Cum a fost la botezul fiicei Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a organizat botezul fiicei sale, Victoria-Venice, în weekend-ul trecut. Iată cum s-a desfășurat evenimentul la care au participat și Adelina Pestrițu și Andreea Bălan, cu aceasta din urmă artista susținând chiar un recital ad-hoc, ca în vremurile bune ale trupei Andre.

Publicat

pe

Cum a fost la botezul fiicei Andreei Antonescu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu și-au botezat sâmbătă fetița. Micuța, Victoria-Venice, a fost creștinată la Mănăstirea Cașin, din București, acolo unde a avut loc și botezul primei fiice a artistei, Sienna, în urmă cu 12 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)


Pentru acest eveniment special, Andreea Antonescu a ales să poarte o rochie diafană roz, aceeași nuanță care s-a regăsit și în vestimentațiile fiicelor sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)


Tatăl fetiței, jurnalistul Victor Vrînceanu, a ales un costum negru, clasic, cu cămașă albă.

La petrecerea de după sluba religioasă, artista a schimbat ținuta și a purtat o rochie scurtă lila.

 

La eveniment au participat și nume cunoscute din showbiz, printre care Adelina Pestrițu și Andreea Bălan. Cu aceasta din urmă, Andreea Antonescu a susținut un recital ad-hoc, interpretând piesele cunoscute ale trupei Andre, într-o nouă versiune, alături de band-ul care oferea momentele artistice la petrecere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Conform Click, meniul de la botez a inclus:

STARTER

  • Macarons cu brânză de capră și nuci.
  • Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto.
  • Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete.
  • Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante
  • Tartar de somon cu icre tobiko și susan.
  • Cheesecake risotto și jeleu de rodie.
  • Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță.
  • Roast beef cu sos aiolo cu capere.

 

PEȘTE

  • File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți

 

FEL PRINCIPAL TRADIȚIONAL

  • Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute.

FEL PRINCIPAL

  • Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe