Stiri Interne
Cum a fost la botezul fiicei Andreei Antonescu
Andreea Antonescu a organizat botezul fiicei sale, Victoria-Venice, în weekend-ul trecut. Iată cum s-a desfășurat evenimentul la care au participat și Adelina Pestrițu și Andreea Bălan, cu aceasta din urmă artista susținând chiar un recital ad-hoc, ca în vremurile bune ale trupei Andre.
Cum a fost la botezul fiicei Andreei Antonescu
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu și-au botezat sâmbătă fetița. Micuța, Victoria-Venice, a fost creștinată la Mănăstirea Cașin, din București, acolo unde a avut loc și botezul primei fiice a artistei, Sienna, în urmă cu 12 ani.
View this post on Instagram
Pentru acest eveniment special, Andreea Antonescu a ales să poarte o rochie diafană roz, aceeași nuanță care s-a regăsit și în vestimentațiile fiicelor sale.
View this post on Instagram
Tatăl fetiței, jurnalistul Victor Vrînceanu, a ales un costum negru, clasic, cu cămașă albă.
La petrecerea de după sluba religioasă, artista a schimbat ținuta și a purtat o rochie scurtă lila.
La eveniment au participat și nume cunoscute din showbiz, printre care Adelina Pestrițu și Andreea Bălan. Cu aceasta din urmă, Andreea Antonescu a susținut un recital ad-hoc, interpretând piesele cunoscute ale trupei Andre, într-o nouă versiune, alături de band-ul care oferea momentele artistice la petrecere.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Conform Click, meniul de la botez a inclus:
STARTER
- Macarons cu brânză de capră și nuci.
- Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto.
- Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete.
- Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante
- Tartar de somon cu icre tobiko și susan.
- Cheesecake risotto și jeleu de rodie.
- Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță.
- Roast beef cu sos aiolo cu capere.
PEȘTE
- File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți
FEL PRINCIPAL TRADIȚIONAL
- Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute.
FEL PRINCIPAL
- Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe