Connect with us

Stiri Interne

Teo Trandafir lansează podcast. Cine este primul invitat!

După ce emisiunea sa de la Kanal D a fost scoasă din grila de programe, Teo Trandafir a revenit la radio, colaborând cu Radio Impuls, iar acum se pregătește să lanseze propriul podcast. Iată cine va fi primul invitat!

Publicat

pe

Teo Trandafir lansează podcast. Cine este primul invitat!

Teo Trandafir a anunțat că se pregătește să lanseze un nou proiect în cariera sa media, mai exact, un podcast. Primul invitat va fi nimeni altul decât Mircea Badea, prietenul ei de o viață și cel alături de care a prezentat matinalul Tele7abc și Antena 1 în anii 90.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi”, a scris Teo Trandafir pe Facebook, anunțând noul său proiect. Va fi, se pare, un podcast săptămânal, axat pe poveștile și oamenii din viața sa, dar și pe acei invitați speciali care împărtășesc momente personale doar cu Teo.

„O să fie despre oamenii din viața mea și a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva”, a dezvăluit Teo Trandafir despre conținutul podcastului său, conform Paginademedia.ro.

Despre echipa din spatele acestui proiect, Teo a mărturisit că prieteni și colaboratori de încredere au venit să o ajute, subliniind că proiectul are o valoare personală deosebită pentru ea.

Podcastul se va numi „Gând la Gând” și va marca un nou capitol în cariera și viața vedetei.