Connect with us

Stiri Interne

Gașca Zurli lansează film! Ce vedete vor fi în distribuție!

Gașca Zurli va lansa în cinematografe un film mult așteptat de fanii săi. Premiera lung-metrajului „Superpietonii Zurli” va avea loc pe 13 ianuarie 2024. Iată ce vedete se vor regăsi în distribuție!

Publicat

pe

Gașca Zurli lansează film! Ce vedete vor fi în distribuție!

Mirela Retegan și Gașca Zurli aduc acum magia și veselia pe marele ecran, oferind o experiență cinematografică plină de culoare și distracție pentru întreaga familie. Pe 13 ianuarie 2024 se va lansa în cinematografe filmul „Superpietonii Zurli”.

Printre personajele deja îndrăgite ale Gașcăi Zurli, filmul va aduce în prim-plan și mai multe vedete alături de copiii lor. Mihai Morar și fiica lui, Roua, Amalia Enache și fiica ei, Alma, Codin Maticiuc alături de Smaranda, și Ioana Chereji, Head of Communication la Untold, alături de Luiza.

Amalia Enache, prezentatoarea știrilor de noapte de la Pro TV, împărtășește entuziasmul său pentru acest proiect: „Uite-așa, cu acest film, am început să fiu oficial „mama Almei”. Datorită ei, ajung de pe micile pe marile ecrane și mă bucur mult. Pe scurt, eram cu Alma în parc, am dat peste Tura-Vura și… să vedeți ce aventură marca Zurli avea să se pornească din acel moment. Sunt sigură că așa cum Gașca Zurli umple sălile de spectacole din România, filmul Superpietonii Zurli va umple sălile de cinema.”

În distribuția filmului se vor regăsi și vedetele proiectului Gașca Zurli: Mirela Retegan (Tanti Prezentatoare şi fondatoarea Gaşca Zurli), Vero Căliman (Fetiţa Zurli), Lulu Varodi (Lulu), Andreea Ghiţă (Vrăjimăturica) şi mulţi alţii.

„Este un film care vă aduce în cinematografe copiii, părinții și bunicii pentru că este un film pentru toată lumea. De la lacrimi la hohote de râs, de la momente în care o să dansăm pe aramzamzam la scene în care Tura-Vura ne ține cu sufletul la gură, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria”, a declarat Mirela Retegan.

Gașca Zurli va avea emisiune la Antena 1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gașca Zurli (@zurli.official)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *