Connect with us

Stiri externe

Tom Cruise, relație cu o rusoaică apropiată lui Putin?

Tom Cruise, celebrul actor în vârstă de 61 de ani, a fost surprins într-o ipostază surprinzătoare la o petrecere recentă din Londra. Potrivit tabloidului Daily Mail, Cruise a fost văzut în compania frumoasei rusoaice Elsina Khairova, în vârstă de 36 de ani.

Publicat

pe

Tom Cruise, relație cu o rusoaică apropiată lui Putin?

Cei doi au captat atenția martorilor prezenți la eveniment, care i-au remarcat în ipostaze apropiate și chiar tandre.

Elsina Khairova este fiica unui parlamentar rus de prestigiu, Rinat Khayrov, aliat al președintelui rus Vladimir Putin. Mai mult decât atât, Elsina a fost anterior căsătorită cu oligarhul rus Dmitry Tsvetkov, în vârstă de 41 de ani, cunoscut pentru afacerile sale cu diamante.

Martorii de la petrecere au relatat că cei doi păreau de nedespărțit. „Erau clar un cuplu. El părea foarte îndrăgostit de ea. Tom Cruise și-a petrecut cea mai mare parte a nopții dansând cu doamna Khayrova, dar la un moment dat s-a alăturat unui alt grup de femei,” a declarat un invitat la eveniment.

Tom Cruise, cu o avere impresionantă de 600 de milioane de dolari, a fost căsătorit de trei ori anterior. El a avut relații cu Katie Holmes în perioada 2006-2012, Nicole Kidman între anii 1990-2001 și Mimi Rogers între 1987-1990.

Elsina Khairova, pe lângă statutul său de fiică de parlamentar și fostă soție de oligarh, este și cetățean britanic. În trecut, ea a fost căsătorită cu magnatul rus Dmitri Tsetkov, cu care a avut o viață extravagantă. Cei doi dețineau un conac în Surrey în valoare de 22 de milioane de lire sterline, case în Londra în valoare de 18 milioane de lire sterline, proprietăți în Dubai și Cipru, precum și o colecție impresionantă de mașini de lux, bijuterii și artă în valoare de milioane de lire sterline.

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste a ajuns la final printr-un divorț tumultuos, care a atras atenția presei. Divorțul lor a fost marcat de scandaluri, iar Elsina a fost acuzată că a ascuns bunuri substanțiale de la fostul soț, inclusiv o colecție de genți în valoare de 1 milion de lire sterline. Mai mult, în 2022, ea a fost obligată să plătească 117.000 de lire sterline către o companie care a instalat fântâni în casa sa din Surrey.

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 17 ani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *