Connect with us

Stiri externe

5 detalii pe care nu le știai despre Angelina Jolie

Toată lumea a auzit de Angelina Jolie și a văzut măcar unul dintre filmele în care vedeta a ajucat de-a lungul anilor. Se știe despre ea că este considerată drept cea mai frumoasă femeie din lume. Câți o cunosc însă cu adevărat? Iată în continuare câteva detalii mai puțin cunoscute despre celebra actriță!

Publicat

pe

5 detalii pe care nu le știai despre Angelina Jolie

Fiica ei urmează o facultate pentru tinerele de culoare

Fiica cea mare a Angelinei, Zahara, urmează cursurile prestigioasei instituții Black Spellman College din Atlanta (Georgia).

Spelman College, un colegiu istoric pentru tinerele de culoare și un lider global în educația femeilor de origine africană, este dedicat excelenței academice în artele și științe liberale și dezvoltării intelectuale, creative, etice și de conducere.

Actrița a postat pe rețelele de socializare imagini cu prima sa vizita în campus.

Decizia radicală pe care a luat-o acum 10 ani

În 2013, printr-o scrisoare deschisă publicată în New York Times, Angelina a recunoscut că a făcut o dublă mastectomie pentru a minimiza riscul de a dezvolta cancer de sân și ovarian. Actrița a aflat că are gena BRCA1, aceasta reprezentând o predispoziție la aceste afecțiuni grave.

Actrița are 16 tatuaje

Angelina nu a ascuns niciodată faptul că este fană a artei corporale. Puțini sunt însă cei care știu că aceasta are nu mai puțin de șaisprezece tatuaje. Printre acestea se numără coordonatele locurilor în care s-au născut copiii ei, subtitlul unei piese de Tennessee Williams și fraza “What nourishes me destroys me”. („Ceea ce mă hrănește mă distruge”)

A fost diplomat

Angelina Jolie a lucrat mulți ani ca Ambasador al Bunăvoinței pentru Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Ea a renunțat la acest rol după 10 ani, în decembrie 2022.

Ea și copiii ei mănâncă insecte

În 2017, Jolie a fost filmată prăjind delicatese cambodgiene din greieri, scorpioni și tarantule pentru copiii ei.

„Shiloh iubește tarantula, gândacii. Poate mânca o pungă de greieri ca o pungă de chipsuri”, a dezvăluit ea pentru Good Morning America.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *