Connect with us

Stiri externe

5 mărturisiri din cartea Prințului Harry care provoacă scandal

A apărut cartea Prințului Harry care aruncă în aer monarhia britanică. În paginile volumului pentru care se spune că ar fi primit o sumă colosală, Harry face dezvăluiri care șochează. Iată doar 5 dintre aceste mărturisiri, declarații care provoacă scandal!

Publicat

pe

5 mărturisiri din cartea Prințului Harry care provoacă scandal

Prințul Harry a scris o carte ce aruncă în aer monarhia britanică. Volumul a fost deja publicat, iar Harry nu și-a avertizat familia înainte de a accepta acest proiect. Proiect pentru care se vehiculează că ar fi încasat o sumă fabuloasă, cu multe zerouri.

Cartea nu a apărut oficial pe piață, însă dintr-o eroare, în Spania s-a vândut un exemplar al cărții înainte de vreme. Astfel, paginile au făcut deja înconjurul lumii.

„Scriu asta nu în calitate de prinț, așa cum am fost născut, ci în calitatea bărbatului ce am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu cât și la figurat. Sper că spunându-mi povestea, cu bune și cu rele, greșeli, lecții învățate, voi arăta lumii că indiferent de unde venim avem mai multe în comun decât credem”, spunea Harry în urmă cu ceva vreme.

Iată în continuare cinci mărturisiri din cartea Prințului Harry care provoacă scandal!

Prințul Harry a consumat droguri

Cu toții ne amintim de perioada când Harry era un tânăr extrem de rebel, oaia neagră a Familiei Regale. Ținea pe atunci primele pagini doar prin prisma petrecerilor nebune și a iubitelor nenumărate. Acum, el recunoaște că a consumat și droguri. Mai exact, ciuperci halucinogene, dar și cocaină. De asemenea, a mai dezvăluit că în tinerețe era îndrăgostit de o actriță celebră. Este vorba despre Courteney Cox, cea care a dat viață personajului Monica Geller în serialul fenomen „Friends”.

Cum a pregătit-o pe Meghan Markle pentru întâlnirea cu Familia Regală?

Înainte de a-i cunoaște întreaga familie, Harry a prezentat-o pe Meghan Markle tatălui său. Actualului Rege Charles. Nu însă înainte de a o pregăti pe aceasta temeinic. A vrut astfel să se asigure că va primi binecuvântarea părintelui pentru relația cu femeia iubită.

A încurajat-o pe actriță să se îmbrace frumos, elegant, și să nu poarte prea mult machiaj. Asta deoarece Regele Charles nu ar agrea prea mult femeile care se machiază în exces. A învățat-o pe Meghan cum să i se adreseze tatălui său și ce gesturi nu se cuvine să facă în fața acestuia.

Deși la început lucrurile păreau că merg bine, în timp părerea lui Charles despre Meghan Markle s-ar fi schimbat. Asta pe măsură ce relația dintre ea și Harry devenea tot mai serioasă.

„S-ar putea ca tata să se fi temut de costul în creștere al întreținerii noastre. Ceea ce nu a putut suporta cu adevărat a fost însă că cineva nou domina monarhia, acapara lumina reflectoarelor și îl punea în umbră”, spune el.

A urmărit scenele de sex cu Meghan din serialul Suits

Înainte de a deveni partenera lui Harry, Meghan se bucura de succes ca actriță în serialul Suites. Prințul spune că a urmărit scenele de sex cu actuala la soție și regretă profund acest lucru.

„Am fost martor cum ea și un coleg din distribuție se iubeau într-un fel de birou sau sală de conferințe. Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri pe viu”, a scris el în paginile volumului.

Acuzații la adresa Prințului William

În paginile aceleiași cărți, Harry îi aduce acuzații grave fratelui său, Prințul William. Spune că a fost atacat și strâns de gât de acesta. Totul în urma unei dispute al cărei subiect era chiar Meghan Markle.

„M-a prins de gât, mi-a rupt gulerul de la cămașă și m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care a crăpat sub mine, iar bucățile rupte din acesta m-au tăiat. Am stat acolo o clipă, năucit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să iasă”, scrie Harry.

Fratele și cumnata l-au îmbrăcat în nazist

Harry spune că Prințul William și Kate Middleton l-au încurajat să poarte o uniformă nazistă la o petrecere din 2005. Apoi au râs de el.

„I-am sunat pe Willy și pe Kate și i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus ei”, a declarat el.