Connect with us

Stiri externe

5 printi burlaci pe care inca ii poti cuceri sa te ceara de sotie!

In lume exista in acest moment cinci printi burlaci pe care inca ai sansa sa ii cunosti si sa ii cuceresti in cazul in care visezi sa devii printesa. Ori ducesa, dupa caz. Iata despre cine este vorba!

Publicat

pe

5 printi burlaci pe care inca ii poti cuceri sa te ceara de sotie!

Printul Harry a fost cel mai vanat membru al familiei regale britanice in ultimii ani. Asta deoarece, pana la varsta de 33 de ani, inca nu reusise sa se aseze “la casa lui”.

Cele care visau sa ii devina sotii au primit saptamana aceasta vestea care le-a taiat orice elan: Harry a anuntat ca s-a logodit cu Meghan Markle, iar nunta urmeaza sa aiba loc in luna mai a anului viitor. Desigur, in cazul traditiei Casei Regale britanice, nu este cazul sa ne gandim ca intre timp sunt sanse ca cei doi sa rupa logodna.

Date fiind cele intamplate, tinerele care inca spera sa devina intr-o buna zi printese ori ducese mai au inca sanse in cazul urmatorilor:

1              Printul Hussein bin Abdullah al Iordaniei

Advertisement

Are 23 de ani, este fiul Regelui Abdullah si al Reginei Rania ai Iordaniei. Este foarte activ pe Instagram (are peste 1,1 milioane de followeri), se cunoaste cu marii conducatori ai lumii, este pasionat de fotbal si va fi cu siguranta intr-o buna zi, rege.

Stay tuned for the second part of our cave diving experience!

A post shared by Fazza (@faz3) on

2              Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum al Dubaiului

Printul Dubaiului, numit si Fazza, e si mai faimos pe Instagram. Are aproape 6 milioane de dolloweri. Cu siguranta, multi dintre acestia sunt tinere care spera sa fie remarcate de acesta. Concurenta acerba! Are 35 de ani, ii place sa conduca, sa mearga la la cycling si … sa scrie poezii.

Advertisement

3              Printul Sébastien al Luxembourgului

Numele lui complet – Alteta Sa Printul Prince Sébastien Henri Marie Guillaume, Printul Luxembourgului, al Nassau si al Bourbon-Parma. Are 25 de ani, este ofiter in armata Luxembrugului. Este insa cel mai tanar din fratii si surorile sale, astfel ca sunt sanse minime sa ajunga vreodata rege. Ii place escalada, skiul, inotul si rugby.

4              Printul Jean Christophe Napoléon Bonaparte

Da, chiar asa il cheama. Are 31 de ani si este stra-stra-stra-stranepotul marelui Naopleon Bonaparte. Desi monarhia a fost abolita in Franta in secolul al XVIII-lea, multi inca recunosc Casa Imperiala a Frantei, prin prisma descententei din generatie in generatie.

5              Printul Joachim al Belgiei  

Advertisement

Tanarul nu are sanse sa urce pe tron, intrucat verisoara lui, Printesa Elisabeth, este mai in varsta si prima la succesiunea la tron. Merita insa atentia.