Connect with us

ADPM Coffee Break

5 seriale franțuzești pe Netflix pe care să le urmărești

În ultima vreme, pe platformele de streaming au început să aibă succes nu doar seriale în limba engleză, ci și unele în coreeană, spaniolă sau franceză. Iată așadar 5 seriale franțuzești pe Netflix pe care să le urmărești.

Publicat

pe

5 seriale franțuzești pe Netflix pe care să le urmărești

Serialele în limba franceză sunt la mare căutare pe platformele de streaming.

Fie că sunt realizate în Franța, Canada sau Belgia, iată în continuare 5 seriale franțuzești pe Netflix pe care să le urmărești.

Perfecte dacă în perioada Sărbătorilor vei sta acasă și îți dorești să te relaxezi cu o ciocolată caldă și un serial bun.

Lupin

Inspirat de personajul literar Arsene Lupin, Assane Diop (Omar Sy) este hoț și maestru al deghizării. Misiunea lui? Aceea de a-și răzbuna tatăl ce a murit încarcerat pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Advertisement

Call My Agent!

La o mare companie pariziană de impresariat, apare o criză neașteptată. Agenții se luptă pentru satisfacția clienților celebri, dar și pentru solvabilitatea firmei.

Osmosis

În Parisul viitorului apropiat, doi frați geniali fac o descoperire. În ce constă ea? Un implant sofisticat ce duce la găsirea sufletului pereche. Vine însă „la pachet” cu surprize nedorite.

The Chalet

Advertisement

Un grup de prieteni își petrec vara într-o cabană izolată din Alpii francezi. Sunt prinși într-o capcană mortală atunci când iese la iveală un secret întunecat.

The Hook Up Plan

Elsa traversează o perioadă grea după despărțirea de fostul iubit. Prietenele ei angajează în secret o escortă masculină pentru a o ajuta să își revină. Planul funcționează mai bine decât s-ar fi așteptat!

Ce apare nou pe Netflix în ianuarie 2022

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *