Connect with us

Stiri Interne

5315 euro – trei nopți într-un apartament la Untold

Festivalul Untold, ediția 2023, începe mâine. Evenimentul se va desfășura în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca, iar prețurile cazărilor au explodat în această perioadă. O cazare de trei nopți într-un apartament din oraș a ajuns să coste peste 5000 de euro!

Publicat

pe

5315 euro – trei nopți într-un apartament la Untold

Se știe despre chiriile din Cluj-Napoca că sunt în general extrem de scumpe. Cu atât mai mult la începutul lunii august, perioada în care anual se desfășoară festivalul Untold. Anul acesta, evenimentul are loc între 3 și 6 august.

În timp ce unii petrecăreți au avut grijă să își rezerve cazările din timp, alții au așteptat până în ultimul moment. Aceștia din urmă vor ajunge să scoată din buzunar sume fabuloase pentru doar trei nopți de cazare în perioada festivalului.

Conform cancan.ro, un apartament se închiriază cu nu mai puțin de 5315 euro. Nu este vorba despre vreo cazare de lux, ci un apartament obișnuit cu un dormitor, două paturi, bucătărie și parcare. Acest preț astronomic vine după un discount, cel inițial fiind de 7222 de euro.

Aceste prețuri sunt de-a dreptul absurde, mai ales în condițiile în care cazări de lux în destinații exclusiviste din lume costă mult mai puțin.

Spre exemplu, prețul pentru trei nopți la Burj al Arab, în Dubai, în aceeași perioadă, se ridică la 4000 de euro.

Aceleași trei nopți, petrecute la hotelul Ritz-Carlton Central Park din New York, nu depășesc 3500 de euro.

Dacă vrei să îți petreci weekend-ul la cel mai exclusivist hotel din Istanbul, Çırağan Palace Kempinski, vei plăti puțin peste 2000 de euro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *