Connect with us

ADPM Coffee Break

6 cărți ideale pentru măsuța de cafea

Cititul poate fi o activitate extrem de plăcută, mai ales dacă este asociat cu savuratul cafelei. Iată în continuare 6 exemple de cărți ideale pentru măsuța de cafea!

Publicat

pe

6 cărți ideale pentru măsuța de cafea

Cititul reprezintă o activitate care ne relaxează și, totodată ne ajută să ne dezvoltăm. Iar în combinație cu savuratul cafelei preferate, este o modalitate perfectă de a ne petrece timpul liber. De a ne deconecta de la agitația de zi cu zi și a zbura cu gâdul… departe. Vă prezentăm în continuare o selecție de 6 cărți ideale pentru măsuța de cafea.

The Rihanna Book

Conține 504 pagini și mai bine de 1000 de fotografii, unele dintre ele nemaivăzute până acum. Prezintă viața Rihannei de la copilăria din Barbados și până în prezent, când este una dintre cele mai iubite artiste la nivel mondial. Dacă iubiți moda, arta și cultura, această carte este un must have.

Supreme Models: Iconic Black Women Who Revolutionizes Fashion

A fost lansată în toamna anului trecut, fiind prima carte dedicată modelelor de culoare. Este în prezent cea mai bine vândută astfel de carte pe Amazon. Autorul Marcellas Reyonolds se întoarce în timp 75 de ani și celebrează impactul major avut de modelele de culoare asupra modei, a culturii și a frumuseții.

200 Women: Who Will Change The Way You See The World

O carte despre femei care au făcut istorie în diferite domenii, de peste tot din lume. Un volum inpirațional cu povești de succes ce include interviuri de colecție.

The House of Glam

O carte recomandată tuturor celor cu gusturi eclectice în materie de design interior. Lansată în octombrie 2019, ne poartă prin locuințe cu design-uri formidabile.

Elements of Style: Designing a Home & a Life

Continuăm tot cu o carte de design interior. De altfel, cea mai bine vândută astfel de carte la momentul actual pe Amazon. Te poate inspira atunci când vine vorba de decorațiuni interioare, indiferent de bugetul de care dispui.

Yves Saint Laurent

Inspirată de hainele purtate în vremea războiului, colecția haute couture lansată de Yves Saint Laurent în primăvara lui 1971 a stârnit numeroase controverse. În această carte, ni se oferă o privire în culise asupra colecției care a șocat la vremea aceea industria modei.

A devenit faimos pe Instagram dupa ce si-a transformat colectia de carti in opera de arta