Connect with us

Stiri Interne

6 luni decisive pentru sanatatea lui Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel are de asteptat pana la sase luni pentru a afla daca transplantul de rinichi poate fi catalogat drept un succes. In acest timp, organismul este de dorit sa accepte noul organ si sa inceapa sa functioneze normal.

Publicat

pe

alexandru-arsinel-scena

Alexandru Arsinel mai are de asteptat cateva luni bune pana cand medicii sa poata spune cu certitudine ca organismul i-a acceptat pe deplin transplantul de rinichi.

Actorul marturiseste ca, pentru moment, organul functioneaza bine, insa ca poate fi afectat daca se confrunta cu situatii de stres, asa cum s-a intamplat in ultima perioada.

„Transplantul merge bine. A fost astazi si m-a consultat un mare specialist in ecografie. Rinichiul functioneaza bine, e irigat, sangele merge prin el, insa poata sa aiba fluctuatii mari pe baza de stres si numai de stres.

Oricum, pentru ca sa existe singuranta ca transplantul a reusit trebuie sa treaca cel putin 4-5-6 luni. Ma simt mai bine. Adevarul e ca foarte rau nu m-am simtit niciodata, numai ca unele analize, care sunt in proportie de 150% pe baza de stres , nu au iesit bine.

Stresul are influenta capitala asupra evolutiei operatiei, am consultat si alti medici si mi-au spus sa-i trimit in ma-sa pe cei care imi cauzeaza aceasta stare, dar eu n-am posibilitatea asta si n-am facut-o vreodata. Imi respect statutul pe care mi l-a dat publicul”, a declarat actorul pentru Click.

Advertisement

Arsinel intentioneaza sa isi reia activitatea actoriceasca din noiembrie, luna in care are programata premiera unui nou spectacol.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *