Connect with us

ADPM Business

7 mari companii din România au intrat în marea finală Top WellBeing Employer

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei competiții, urmând ca, în data de 23 octombrie, la Marea Finală, să fie anunțați cei trei câștigători.

Publicat

pe

Finaliștii Top WellBeing Employer au fost anunțați azi, 20 septembrie, de către Irina Alionte, fondatorul Bodyshape Transformation Center, inițiatorul proiectului, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Sportului, organizat la Complexul Sportiv National „Arcul de Triumf” de către Agenția Natională pentru Sport. Cei șapte finaliști au primit recunoaștere din partea oficialităților prezente la eveniment, printre care Premierul României, Marcel Ciolacu, Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, și Vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European, Victor Negrescu.

Top Wellbeing Employer of the Year este prima competiție din România care premiază companiile ce acordă cea mai mare atenție stării de bine a angajaților și a comunității în care activează.

”Ne dorim să punem în lumina reflectoarelor cele mai bune acțiuni de wellbeing fizic, mental și emoțional pentru angajați, contribuind astfel la o mai bună cunoaștere a domeniului în România. Ritmul rapid în care ne desfășurăm viața, stresul la locul de muncă și lipsa de timp pe care tot mai mulți o invocăm atunci când vine vorba de sănătate și lipsa unei rutine de sport, își pun amprenta asupra calității vieții noastre. Tocmai de aceea ne-am dorit să punem în lumina reflectoarelor cele mai bune acțiuni implementate de companii pentru angajați, contribuind astfel la o mai bună cunoaștere a domeniului în România. Am fost foarte plăcut surprinși să vedem că la linia de start a concursului Top Wellbeing Employer of The Year s-au aliniat zeci de companii mari, foarte cunoscute, din industrii precum IT, banking, consultanță, transporturi și logistică, electrocasnice sau alimentară.

Am constituit un juriu format din șapte personalități de marcă – adevărați profesioniști în domeniile în care activează: Andreea Marin – personalitate media și promotor al vieții sănătoase, Marius Ghenea – antreprenor în serie & Business Angel, Larisa Iordache – campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Costin Tudor – CEO și fondator Undelucram.ro, Andra Pintican – fondator Școala de HR și Dr. Cezar Amititeloaie – un cardiolog nonconformist”, declară Irina Alionte, fondatorul centrului de transformare corporală Bodyshape Transformation Center și membru Romania Active.

 

Zeci de companii s-au înscris în competiție, iar, în semifinală, au intrat branduri cu nume sonore precum Nestle, PTC Eastern Europe și Zitec.

 

Gala de premiere Top Wellbeing Employer of The Year și anuntarea celor 3 mari câștigători va avea loc în data de 23 octombrie, la Hotel Marriott din București.

Câștigătorii vor fi recunoscuță în piață drept unii dintre cei mai apreciați angajatori pentru condițiile excelente de lucru pe care le oferă.

În Marea Finală vor fi acordate trei premii:

Locul 1 – Top WellBeing Employer of the Year

Locul 2 – Visionary WellBeing Employer of the Year

Locul 3 – Innovative WellBeing Employer of the Year

Juriul de specialitate va departaja în funcție următoarele criterii:

 

  • Viziunea companiei cu privire la wellbeing-ul angajaților (maxim 20 de puncte)
  • Strategia pentru wellbeing-ul angajaților (maxim 20 de puncte)
  • Programe de wellbeing implementate în ultimele 12 luni (maxim 20 de puncte)
  • Impactul pozitiv în organizație, inclusiv modalități de monitorizare și măsurare (maxim 20 de puncte)
  • Inovația adusă în cadrul programelor de wellbeing implementate (maxim 20 de puncte)

 

ORGANIZATOR: Bodyshape Transformation Centre

Partener principal: Undelucram.ro

Parteneri media: Săptămâna Financiară, Money.ro, Profit.ro, Business Mark, Scoala de HR, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Partener educațional: Shakespeare School

Partener instituțional: British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România

 

Despre organizatorul competiției:

 

Bodyshape Transformation Centre este un centru de fitness tip „boutique” din București, fondat în anul 2015 de Irina Alionte care a gândit și implementat un concept unic și inovator de transformare corporală, menit să aducă schimbări pozitive și semnificative în viețile oamenilor.

Astfel, conceptul Bodyshape îmbină planul de antrenamente personalizate cu nutriția dar și cu coaching-ul pe partea de motivație și mindset, pentru a obține rezultatele dorite.

 

Cu o abordare holistică a transformării corporale, Bodyshape Transformation Centre promovează stilul de viață activ, la orice vârstă, încurajează adoptarea obiceiurilor sănătoase și oferă un mediu de antrenament distractiv, prietenos, relaxant și motivant. Fiecare program este adaptat nevoilor și nivelului de fitness al fiecărui individ, asigurând astfel o experiență personalizată și eficientă.

Echipa Bodyshape este formată din antrenori experimentați, specialiști de top în fitness și nutriție, dedicați să ofere clienților cele mai bune rezultate posibile și să-i inspire să atingă obiectivele de transformare personală.

În cei 8 ani de existență, echipa Bodyshape a reușit să ”topească” în total peste 7,000 de kilograme de pe corpurile bucureștenilor și să inspire peste 2,000 de povești de succes.

 

Bodyshape Transformation Centre în cifre:

  • 8 ani de experiență
  • +600 de participanți în fitness retreats marca Bodyshape
  • 450 de apariții media în presa scrisă, TV și radio
  • Peste 50 de personalități media și influencers care s-au antrenat la Bodyshape
  • +100 de workshop-uri, seminarii și conferințe ținute în corporații

 

Angajații sunt cu 21% mai productivi în companiile care investesc în programe de wellbeing