Connect with us

Style Radar

7 tipuri de ghete în care merită să investești

Indiferent de vreme, ghetele reprezintă un tip de încălțăminte foarte versatil și extrem de cool. Pot completa perfect o ținută și pot uneori chiar să îi ofere acel touch de stil de care are nevoie pentru a ieși din monotonie.

Publicat

pe

7 tipuri de ghete în care merită să investești

La fel ca tricourile, ghetele reprezintă piese indispensabile în colecția oricărei fashioniste. Pot fi purtate în diefrite combinații de ținute, sunt stylish și te pot scoate de multe ori din impas. Iată în continuare 7 tipuri de ghete în care merită oricând să investești.

Ghete Chelsea

Acest model de ghete a apărut pentru prima oară în anul 1851. Au fost atunci create de J. Sparkes-Hall pentru Regina Victoria. Popularitatea lor a crescut considerabil mult mai târziu, în anii 50 – 60.

Ghete combat

Inițial gândite pentru a fi purtat de soldați, aceste ghete sunt extrem de cool. Se găsesc pe diferite tipuri de material și în toate culorile posibile.

Ghete de ploaie/zăpadă

Aceste ghete waterproof te salvează în zilele ploioase ori pe zăpadă. Modelul a fost reinterpretat de diferite barnd-uri fashion, astfel că sunt nu doar practice, ci și extrem de stylish.

Cizme peste genunchi

Sunt un must have pentru orice fashionistă care se respectă. Pot fi purtate cu geanși ori rochie/fustă și creează iluzia optică de picioare lungi. Indiferent dacă optezi pentru un model cu toc ori unul fără.

Ghete stiletto

Este genul de model clasic ce nu se va demoda vreodată, astfel că reprezintă o investiție bună pe termen lung.

Cizme de călărie

Fie că ești sau nu pasionată de călărie, în colecția ta trebuie să se regăsească o pereche de cizme de acest gen.

Ciocate

Pentru un look country ca la carte, ciocatele reprezintă un element indispensabil. Acesta este genul de încălțări ce pot scoate din monotonie orice ținută.

Pantofii anului prezentați la New York Fashion Week