Connect with us

Cinenews

A apărut trailerul ultimului sezon The Crown. E numai despre Diana!

În mai puțin de trei săptămâni, abonații Netflix vor putea urmări prima parte din ultimul sezon al serialului The Crown. A fost lansat deja primul trailer și este numai despre Prințesa Diana. Iată în continuare imaginile!

Publicat

pe

A apărut trailerul ultimului sezon The Crown. E numai despre Diana!

Serialul The Crown s-a bucurat de foarte mare succes încă de la momentul lansării, din 2016. Producția spune povestea Casei Regale a Marii Britanii și ajunge acum la final. Ultimul sezon este cel cu numărul șase și se lansează curând pe Netflix.

Sezonul șase va avea două părți. Prima parte va fi lansată pe Netflix în mai puțin de trei săptămâni, pe 16 noiembrie. Apoi, pe data de 15 decembrie, vor fi lansate și ultimele șase episoade. Fiecare dintre episoade durează o oră.

Acest ultim sezon va prezenta evenimente petrecute la finalul anilor 90 și începutul anilor 2000. Totul va culmina cu tragica moarte a Prințesei Diana.

Advertisement

Elizabeth Debicki va juca rolul Dianei, Prințesa de Wales. În rolul Prințului Charles va intra din nou Dominic West.

Deja a apărut pe Youtube și trailerul noului sezon. Acesta se concentrează pe ultima săptămână din viața Dianei.

Sezonul 6 va debuta cu modul în care Charles și Diana și-au petrecut prima vară după despărțire. De asemenea, va fi prezentată povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed. Totodată, vom vedea momentele premergătoare tragicei morți a celor doi, precum și perioada de după accident.

Vom putea vedea și începuturile relației dintre Prințul William și Kate Middleton. Rolurile celor doi sunt interpretate de Ed McVey și Meg Bellamy.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *