Connect with us

Stiri Interne

A divorțat Carmen Grebenișan? Ce spune soțul ei!

Carmen Grebenișan a anunțat, în urmă cu câteva zile, ca ea și soțul ei au hotărât să se despartă după mai puțin de trei ani de la cununia civilă. Au divorțat totuși cei doi? Iată ce spune Alex Militaru, partenerul vedetei!

Publicat

pe

A divorțat Carmen Grebenișan? Ce spune soțul ei!

În weekend, Carmen Grebenișan a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Pe contul ei de Instagram, vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei au luat decizia de a se despărți.

Alex Militaru este numele bărbatului cu care Carmen s-a căsătorit civil în vara anului 2021. Cei doi păreau că se înțeleg de minune și nimic nu prevestea această separare.

Carmen a declarat că încă locuiește alături de Alex, dar că se va muta curând din apartamentul conjugal. Ea a spus că decizia a fost una matură și asumată de ambele părți.

„Cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni”, a declarat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @alexmilitaru

În plus, Carmen a adăugat că o va lega în continuare o frumoasă prietenie de Alex. Asta chiar și în ciuda deciziei de a nu mai forma un cuplu.

Alex Militaru a vorbit și el public despre acest subiect. Contactat de reporterii click.ro, bărbatul a făcut declarații surprinzătoare. El a spus că nu a existat niciun divorț și nici nu va exista, ci e vorba doar despre o separare.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț. Nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim”, sunt cuvintele acestuia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)