Connect with us

Stiri externe

A finanțat-o Donald Trump pe Taylor Swift la începutul carierei?

Taylor Swift este cel mai de succes artist al momentului la nivel mondial. Despre ea s-a spus chiar că ar putea influența alegerile prezidențiale din Statele Unite. Acum, Donald Trump i-a cerut public să nu îl susțină pe Joe Biden și a dat de înțeles că ar fi susținut-o pe artistă de la începutul carierei. Iată detaliile!

Publicat

pe

A finanțat-o Donald Trump pe Taylor Swift la începutul carierei?

Donald Trump i-a transmis un mesaj ieri lui Taylor Swift, prin intermediul rețelelor de socializare. Cu câteva ore înainte de începerea Super Bowl LVIII, acesta i-a transmis vedetei: „Nu-l susține pe Joe Biden!”

Trump a dat de înțeles că mare parte din succesul financiar al lui Swift i se datorează lui. În consecință, acesta a catalogat posibila susținere a lui Biden drept „un gest neloial față de omul care i-a adus atât de mulți bani”.

„Am semnat și am fost responsabil pentru Legea de Modernizare a Muzicii, de care au beneficiat Taylor Swift și toți ceilalți artiști. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor și nu va face niciodată”, a scris Trump pe Truth Social.

Actul la care a făcut referire a fost semnat în 2018 cu scopul de a moderniza legile drepturilor de autor.

„Nu are cum să-l susțină pe Joe Biden, cel mai rău și mai corupt președinte din istoria țării noastre. Nu are cum să fie neloială față de bărbatul care i-a făcut atât de mulți bani. În plus, îmi place iubitul ei, Travis, deși este liberal și probabil că nu mă suportă!”, a adăugat el.

Reamintim că, la alegerile din urmă cu patru ani, Taylor Swift l-a susținut public pe Joe Biden împotriva lui Donald Trump.