Connect with us

ADPM Beauty

A fost inaugurată noua clinică Silhouette Unirii. Ce vedete au participat!

Silhouette ProAging & Remodeling Clinic se află, de acum, într-o nouă locație în zona Unirii, București. Pacienți fideli, vedete, influenceri și reprezentanți Mass Media au descoperit noua clinică, situată pe bulevardul Regina Maria 14, etajul 1, precum și tehnologiile medicale antiaging și de remodelare corporală neinvazive, de ultimă generație, și noile servicii ce completează rezultatele tratamentelor: consultație și plan personalizat oferite de nutriționist și suport psihologic pentru depășirea blocajelor care ar împiedica obținerea rezultatelor mult dorite.

Publicat

pe

A fost inaugurată noua clinică Silhouette Unirii

Vedete cunoscute din showbiz, precum Antonia, Valentina Pelinel, Simona Pătruleasa, Octavia Geamănu, Patrizia Paglieri, Adina Halas, Stephan Pelger și Albertina Ionescu au admirat noua clinică amenajată în stil futurist, cu un design minimalist, luminos și modern, unde se află tehnologiile antiaging și de remodelare corporală preferate: LPG Alliance, CLATUU Alpha, Vivace, Ultraformer, Cronosderm, Guinot Hydradermie, biostimulare Ultratone, microneedling Dermafrac, Guinot TechniSpa, epilare laser Stardust Med, presoterapie, ori ritualuri de Spa Academie sau Babor.

Pentru a respecta regulile de distanțare socială, evenimentul s-a derulat pe parcursul întregii zile, având câte maximum trei invitați pe oră. Aceștia au purtat măști și halate de protecție, au avut la dispoziție dezinfectant de mâini, li s-a luat temperatura la intrare. Singurele momente în care nu au purtat măștile au fost acelea în care li s-au făcut fotografii și au oferit interviuri, atunci având grijă ca distanța între persoane să fie regulamentară.

Noile tratamente personalizate DR. BABOR PRO

 

Cu ocazia inaugurării noii clinici Silhouette Unirii, eveniment organizat de YOLO Media, invitații au descoperit și noul tratament personalizabil DR. BABOR PRO, disponibil doar în clinici și spa-uri, cu formule ce au au rezultat întinerirea vizibilă a pielii, precizie și rezultate instantanee.

Noul ritual DR. BABOR PRO include trei tratamente profesionale de peeling, extrem de eficiente, și 16 produse pentru acasă, dintre care 9 serumuri concentrate cu activi puri, 1 peeling, 4 creme hidratante și 2 măști.

TheraPro Peel – peeling cu AHA care nu produce inflamații la nivelul pielii

AHA Peel conține alfa-hidroxi-acizi (AHA) de origine naturală (ex: acid lactic, acid tartric, acid citric, acid din mere, acid glicolic). Aplicați pe piele, acești acizi din fructe dizolvă substanța de legătură dintre celulele moarte ale pielii, acestea din urmă putând fi îndepartate la adâncimi diferite. Intensitatea peelingului AHA poate fi controlată prin parametrii specifici. Amestecul special face ca DOCTOR BABOR PRO AHA Peels să fie eficient și sigur de utilizat.

Atunci când se aplic[ un TheraPRO Peel într-un cabinet profesional, valoarea pH-ului pielii  este redusă pentru un timp scurt și într-un mod controlat, variind de la 3,5 pH până la 2,7 pH, care este cea mai mică, la cel mai sigur nivel.

Concentrații de aplicare de 20% până la maximum 30% acizi din fructe sunt în concordanță cu compatibilitatea pielii.

 

Rețetă personalizată de la medic și produse pentru acasă

 

Medicul specialist va prescrie apoi o rețetă cu produse DR. BABOR PRO pentru a fi folosite în continuare acasă.  Aceste produse conțin compuși care conferă boost pielii, pun în funcțiune motoarele care restabilesc noua activitate celulară, îmbunătățindu-se absorția de ingrediente benefice.

9 serumuri foarte concentrate

Cele 9 serumuri DR. BABOR PRO sunt extrem de concentrate și au proprietăți și beneficii specifice:

 

Concentrat cu Vitamina C –  pentru un ten perfect uniform și strălucitor

Concentrat cu Retinol – pentru o structură a pielii mai netedă, mai rafinată și aspect îmbunătățit al liniilor și ridurilor.

Concentrat cu acid hyaluronic – combină 4 tipuri de acid hyaluronic, hidratează în profunzime și conferă tenului un aspect tânăr

Concentrat cu acid feluric – stimulează apărarea naturală a pielii împotriva radicalilor liberi. Acidul ferulic absoarbe radicalii liberi, precum și razele UV, reducând astfel îmbătrânirea oxidantă indusă de acestea.

Concentrat cu ceramide – pentru o senzație de piele netedă și o structură a pielii mult mai rezistentă.

Concentrat cu Beta Glucan – calmează pielea stresată  și stimulează mecanismele naturale de apărare ale pielii. Beta Glucan este un compus ce s-a  dovedit că elimină iritațiile și ajută procesul natural de întinerire al pielii.

Concentrat cu factor de creștere – pentru piele fermă și plină

Concentrate cu Boswellia – ajuta la întărirea barierei naturale a pielii cu extractul Boswellia și are un efect de regenerare.

Concentrat MicroSilver – Microsilver și Neuroxil sunt doi activi care ajută la întărirea barierei naturale de apărare a pielii. Pentru ten cu aspect mai echilibrat, în special în cazul mâncărimii și iritațiilor pielii uscate, deshidratate, terne, sensibile și problematice.

Toate concentratele sunt fără aromă și nu conțin coloranți artificiali.

 

Noile tratamente DR. BABOR PRO sunt disponibile în clinicile Silhouette din București.

Nutriționist și psiholog, în echipa Silhouette

În premieră, pentru ca rezultatele estetice să se instaleze sigur și în timp cât mai scurt, echipei Silhouette i s-au alăturat un medic nutriționist și un psiholog.

“Credem în beneficiile pe termen lung ale unui stil de viață echilibrat, astfel că am format o echipă minunată de medici nutriționiști și psihologi care vor completa rezultatele tratamentelor profesionale din centrele Silhouette. În acest mod veți ajunge în cea mai bună formă estetică și să vă simțiți în același timp minunat”, declară Diana Baicu, consultant de business Silhouette.

 

Suport nutrițional

 

Medicul nutrițonist Laura Davidescu va concepe programul Metabolic Balance pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale, un plan alimentar personalizat bazat pe datele de laborator și pe istoricul medical ale pacientului, astfel încât să se ajungă la o stare de echilibru consumând acele alimente care oferă toți nutrienții de care este nevoie.

În acest mod, se va ajunge la un echilibru la nivel profund, hormonal și al microbiologiei florei intestinale, cu efecte pozitive în controlarea poftei de dulce și reducerii dependenței de zahăr, pentru a evita efectul de îngrășare ulterioară.

Program în 4 etape:

  • Consultare inițială
  • Analize laborator
  • Plan individualizat
  • Monitorizare

 

Suport psihologic motivațional

Ieșirea din zona de confort și atingerea obiectivelor propuse presupun, de fiecare dată, motivație și putere de a depășit orice obstacol. Drumul către silueta mult-dorită și renunțarea la obiceiurile nesănătoase este deseori anevoios și avem nevoie de încurajarea și suportul profesional al unui specialist pentru a seta atitudinea de învingător.

Psihologul Ionela Duculescu completează gama de servicii Silhouette având ca scop depășirea barierelor mentale și obținerea rezultatelor estetice dorite.

Se va analiza:

  • istoricul problemelor cu greutatea concomitent cu situația cadrului psihologic din acele momente,
  • gândurile disfuncționale care stau la baza alimentației în exces,
  • gradul de depresie și anxietate, obiceiuri precum mancatul compusiv și obsesiv
  • motivația pacientului de a-și schimba stilul de viață

 

Silhouette Unirii

Bd. Regina Maria 14, et. 1, București

0727225157

 

Silhouette Dorobanti

Calea Dorobanților 200, București

0727225158

Andreea Marin si Adelina Pestritu, prima vizita la salon dupa masurile de relaxare. Ce reguli de protectie au urmat la Silhouette!

 

View this post on Instagram

 

😍La Silhouette iti poti pregati pielea pentru un bronz sanatos urmand o cura de tratamente Guinot Hydradermie Soleil (care ajuta pielea sa nu se arda sau sa se pateze) si folosind produse de calitate cu SPF. Te asteptam sa alegi ce ti se potriveste! #SPF #GuinotSoleil #HealthySkin ________________________ 🔺Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 14, et. 1, Bucuresti 📲 0727225157 ________________________ 🔺Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti 📲 0727225158 ________________________ #skincare #beautyhacks #wellness #instabeauty #beautycare #antiage #perfectbody #bodygoals #perfectskin #cosmetics #youngandbeautiful #foreveryoung #beautyroutine #instabeauty #igbeauty #beautifulskin #beautiful #beautyclinic

A post shared by Silhouette (@silhouette.ro) on