Connect with us

Stiri Interne

A început ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Ce s-a întâmplat în primul episod!

Ieri, 4 septembrie, la Pro TV a debutat unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din această toamnă. Este vorba despre ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Iată ce s-a întâmplat în primul episod și prin ce probe dificile au trecut vedetele.

Publicat

pe

A început ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Ce s-a întâmplat în primul episod!

Postul de televiziune Pro TV a dat startul unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei. Este vorba despre relansarea reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Sezonul doi a debutat chiar seara trecută, după o pauză de 7 ani. Filmările se desfășoară în jungla din Republica Dominicană, iar Cabral și Adela Popescu sunt prezentatorii.

La momentul ajungerii în Dominicană, Cabral și Adela Popescu i-au întâmpinat pe cei 12 concurenți cu o cină „festivă”. Așa cum era de așteptat, preparatele nu au fost deloc unele apetisante. Vedetele au fost obligate să guste din frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar.

Deși abia la prima ediție, deja au apărut conflicte între concurenți. Bia Khalifa a fost protagonista primului scandal din show. Aceasta a fost nevoită să mănânce penis de taur. A fost încurajată de colegii ei, însă Ruxi a făcut un comentariu care a scos-o din sărite. Enervată la culme, Bia i-a aruncat acesteia din urmă un pahar direct în față.

Cea vizată a fost chiar Ruxi, care nu s-a putut abține şi a spus câteva cuvinte, reuşind astfel să îi amplifice starea de greaţă colegei sale pe care a simţit-o când a văzut preparatul din farfurie. Fără să stea prea mult pe gânduri, blondina a luat un pahar cu apă de pe masă şi i l-a aruncat în faţă brunetei care stătea chiar pe scaunul de lângă ea.

Mai multe vedete autohtone au lăsat confortul de acasă și au pleacat, pentru două luni, în aventura vieții lor. Vor trăi sub cerul liber, fără acces la tehnologie sau luxul cu care erau obișnuite. Vor avea totodată de trecut prin probe care mai de care mai inedite și mai grele.

Ce vedete participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *