Connect with us

Stiri Interne

A luat Anisia Gafton premiul de 128.000 de euro de la Pro TV?

În urmă cu aproximativ două luni, Anisia Gafton era încoronată drept „Regina Junglei” după ce a câștigat cel mai recent sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A luat însă Anisia Gafton premiul de 128.000 de euro pe care s-a speculat că l-ar fi avut de încasat de la Pro TV?

Publicat

pe

A luat Anisia Gafton premiul de 128.000 de euro de la Pro TV?

În ultimele luni ale anului 2022, Anisia Gafton a fost încoronată drept „Regina Junglei”. După trei luni extrem de grele, petrecute în junglă, cu probe dintre cele mai dificile, ea a câștigat reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Asta după marea finală care s-a dat între Anisia și Giani Kiriță. Telespectatorii au fost cei care, prin vot, au ales câștigătorul dintre cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

În presă s-a scris că, în urma câștigării concursului, Anisia ar fi trebuit să încaseze 128.000 de euro de la Pro TV. Premiul pus în joc cu ocazia acestui reality show. S-a întâmplat acest lucru sau nu?

„Nu a existat acel premiu. S-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă”, a declarat ea pentru Click!.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Anisia Gafton are 34 de ani și s-a născut la Iași. E de profesie actriță și comediant. Este foarte cunoscută în mediul online. Popularitatea ei a crescut în 2016, odată cu participarea la „Românii au talent”. A câștigat atunci premiul de originalitate.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *