Connect with us

Stiri externe

A murit Ivana Trump, prima soție cu care Donald Trump a construit un imperiu financiar

Ivana Trump, femeia cu care Donald Trump a fost căsătorit între anii 1977 și 1992 și alături de care a construit un adevărat imperiu financiar, a murit ieri la vârsta de 73 de ani. Vestea decesului a fost dată pe rețelele de socializare chiar de fostul Președinte american.

Publicat

pe

A murit Ivana Trump, prima soție cu care Donald Trump a construit un imperiu financiar

Ivana Trump a murit ieri, la vârsta de 73 de ani. Trupul neînsuflețit al fostei soții a lui Donald Trump a fost găsit la baza scărilor din reședința sa din New York. Cauza decesului nu se știe exact. Presa internațională a lansat două ipoteze în acest sens. Prima este moartea din cauze naturale, iar a doua include posibilitatea ca aceasta să fi căzut pe scări. Se fac investigații în acest moment pentru a determina cauza exactă.

Se pare că Ivana Trump ar fi petrecut ultimele zile pregătindu-se pentru o vacanță în Saint Tropez. Vacanță în care ar fi trebuit să plece chiar astăzi.

Ivana și Donald Trump au fost căsătoriți între anii 1977 și 1992. Aveau împreună trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump.

„Sunt foarte trist să vă informez pe toți care ați iubit-o, și sunteți mulți, că Ivana a decedat în casa ei din New York City. A fost o femeie minunată, frumoasă și grozavă, care a avut o viață minunată și inspirațională. Mândria și fericirea sa a dat naștere la trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka. A fost atât de mândră de ei pe cât de mândri suntem noi de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a scris Donald Trump în mediul online.

Advertisement

Deși nu mai erau căsătoriți de ani buni, cei doi păstrau legătura. În perioada căsniciei, au construit împreună imperiul Trump. După divorț, Ivana a rămas cu 14 milioane de dolari, un domeniu în Connecticut și un apartament în Trump Tower. A lansat ulterior mai multe business-uri pe cont propriu, în domenii precum modă, bijuterii și cosmetice.

Gianluca Mech si Ivana Trump, lupta impotriva obezitatii si au plecat intr-un turneu in SUA

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *