Connect with us

Stiri Interne

A murit Mioara Roman. Valuri de mesaje de la vedete pe pagina Oanei Roman

Mioara Roman a murit joi noapte, la vârsta de 83 de ani, în centrul de îngrijire vârstnici în care era internată de mai mulți ani. Iată mesajul transmis de fiica ei, Oana Roman, în acest moment dureros.

Publicat

pe

A murit Mioara Roman. Valuri de mesaje de la vedete pe pagina Oanei Roman

Momente pline de durere pentru Oana Roman. Mioara Roman s-a stins din viață noaptea trecută. Aceasta avea 83 de ani și locuia, de mai mulți ani, într-un centru de îngrijire vârstnici din Snagov. Oana a luat această decizie pentru ca, având în vedere afecțiunile de care suferea, mama ei să poată avea non stop cea mai bună îngrijire posibilă.

Oana nu a putut să îi fie alături mamei sale în ultimele clipe de viață. Vedeta se află în vacanță în Egipt alături de fiica ei, Isabela. Cele două au plecat în vacanță pentru a celebra astfel ziua de naștere a Isei, care a împlinit zece ani săptămâna aceasta.

Mioara Roman s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate. Ea a fost diagnosticată cu Parkinson și a suferit mai multe accidente vasculare. De asemenea, în ultima perioadă a fost operată de urgență atât de colecist, cât și pentru extirparea unui lipom infectat.

Oana a postat pe paginile ei de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant la moartea celei care i-a dat viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Oana.

O mulțime de vedete i-au transmis acesteia mesaje de condoleanțe. Adelina Pestrițu, Adina Buzatu, Denisa Tănase, Anca Ciota sau Ana Pîrvulesci se numără printre ele.

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea și fostul premier Petre Roman au divorțat în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *