Connect with us

Stiri externe

A murit soțul lui Tom Ford. Cine a fost Richard Buckley!

Celebrul designer Tom Ford traversează o perioadă extrem de dificilă după ce soțul lui a încetat din viață la vârsta de 72 de ani. Iată cine a fost Richard Buckley, omul alături de care Tom Ford a trăit timp de 35 de ani.

Publicat

pe

A murit soțul lui Tom Ford. Cine a fost Richard Buckley!

Tom Ford și Richard Buckley s-au iubit vreme de 35 de ani. Au împreună și un băiețel, Alexander Jack John Buckley Ford, născut de o mamă surogat în anul 2012. Din nefericire, Richard Bucley a încetat din viață weekend-ul trecut, la vârsta de 72 de ani.

„Cu durere în suflet, Tom Ford anunță trecerea în neființă a celui care i-a fost soț timp de 35 de ani, Richard Buckley. Richard a murit liniștit în reședința lor din Los Angeles. I-a avut alături, în ultimele clipe, pe Tom și pe fiul lor, Jack. A murit din cauze naturale după o îndelungată suferință”, se arată în comunicatul oficial.

Tom Ford avea doar 25 de ani și tocmai fusese cooptat ca designer la Gucci atunci când l-a cunoscut pe Richard Buckley la un fashion show. S-a întâmplat în 1986. Richard avea pe atunci 38 de ani și era redactor șef al publicației Vogue Homme International. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Richard Buckley a fost un jurnalist extrem de apreciat. Și-a început cariera în 1979 la New York Magazine. De-a lungul anilor, a lucrat pentru publicații prestigioase precum Vanity Fair, Vogue, Women’s Wear Daily sau Mirabella. S-a născut în New York și a crescut în Franța și Germania. A urmat cursurile Universității Maryland din Munchen.

Colectia lui Tom Ford care a uimit pe toata lumea la New York Fashion Week

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *