Connect with us

Stiri Interne

A slabit 14 kg cu programul lui Carmen Bruma. Iata ce a facut!

O femeie din Romania a slabit 14 kilograme, in doua luni, urmand un stil de viata recomandat de Carmen Bruma intr-un program lansat online la inceputul acestui an. Iata despre ce este vorba!

Publicat

pe

A slabit 14 kg cu programul lui Carmen Bruma. Iata ce a facut!

Carmen Bruma a lansat la inceputul acestui an un program ce poate ajuta pe oricine sa slabeasca si sa ajunga in forma fizica buna. Vedeta a targetat femeile ce urmeaza sa se marite, acestea urmand sa ajunga in forma maxima in ziua in care vor imbraca rochia de mireasa.

Una din cele care au urmat programul a reusit sa slabeasca 14 kilograme in doua luni. Este vorba de Carmen Tarus, cea care a concurat alaturi de alte doua femei in cadrul competitiei “Mirese vs Kilograme”, primind in tot acest timp sfaturile vedetei. Castigatoatrea a primit in plus si marele premiu in valoare de 4000 de euro, constand in tratamente estetice, o rochie de ocazie, o schimbare de look si o sedinta foto profesionala.

Carmen Bruma invata miresele cum sa arate perfect in ziua cea mare

“Sunt fericita ca toate cele trei concurente care au urmat programul meu, Intra in rochia de mireasa by Carmen Bruma, au reusit sa slabeasca pe parcursul celor 8 saptamani de concurs.Castigatoarea, Carmen, este o femeie foarte ambitioasa care a inteles cel mai bine ca, daca iti doresti suficient de tare si ai un plan bun, poti sa ajungi la silueta mult visata, Oricine are scuze bune si reale, important e sa fii mai puternic decat ele!”, a declarat Carmen Bruma.

#nosunneeded #sealover #weekendmood

A post shared by carmen bruma (@carmenbrumaoficial) on

Advertisement