Connect with us

Stiri externe

Aaron Carter, dependent de huffing! Ce înseamnă și ce efecte nocive are această practică!

Aaron Carter, fratele lui Nick de la Backstreet Boys, a murit zilele trecute la doar 34 de ani. Tânărul rapper era dependent de huffing. Iată ce înseamnă și ce efecte nocive are această practică!

Publicat

pe

Aaron Carter, dependent de huffing! Ce înseamnă și ce efecte nocive are această practică!

Aaron Carter a fost găsit mort sâmbătă în baia casei sale din California. Avea doar 34 de ani și era fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Rapper-ul se confrunta cu dependența de huffing. Ce înseamnă această practică? Inhalarea de aer comprimat. Se pare că anchetatorii au găsit dovezi în acest sens la fața locului.

Conform presei internaționale, forțele de ordine au declarat că s-au găsit mai multe cutii de aer comprimat în baia și dormitorul lui Aaron. De asemenea, pastile pe bază de prescripție medicală. Nu se știe exact dacă asta este cauza morții, dar oferă un indiciu asupra a ceea ce s-ar fi putut întâmpla.

Se pare că ultima oară tânărul ar fi fost văzut în viață vineri, în jurul orei 02:00 noaptea. Menajera sa nu l-a văzut deloc pe parcursul zilei de vineri. Sâmbătă dimineața, aceasta a mers spre dormitorul său pentru a-l întreba dacă vrea cafea. Din spatele ușii, a auzit câinele lătrând. A intrat în încăpere și a găsit în cadă trupul neînsuflețit al lui Aaron Carter.

Oamenii legii sunt de părere că trupul se afla acolo de multe ore. În baie se simțea un miros ciudat, iar apa căpătase o culoare stranie.

Advertisement

Inhalarea de aer comprimat produce un efect similar consumului de băuturi alcoolice. Apar amețeli, lipsă de coordonare, pierderea capacității de concentrare și dificultăți de vorbire. Unii consumatori de pot confrunta cu halucinații și delir. Atunci când aerul comprimat este combinat cu alte substanțe, pot apărea confuzia severă, greață, dureri abdominale, vărsături și chiar pierderea stării de conștiență.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *