Connect with us

News

Acesta este cel mai scump pantof din lume! Valoreaza 500.000 de dolari si este o veritabila opera de arta

Pentru iubitoarele de pantofi ce dispun de posibilitati financiare mari, Kathryn Wilson si Sarah Hutchings au creat cel mai scump pantof din lume! Este vorba despre un pantof clasic impodobit cu diamante in valoare de jumatate de milion de dolari.

Publicat

pe

diamond-shoe-orsini-jewellery

Cel mai scump pantof din lume costa nu mai putin de 500.000 de dolari si a fost creat de Kathryn Wilson (cel mai de succes designer de pantofi din Noua Zeelanda) si Sarah Hutchings (Orsini Fine Jewellery).

Cunoscuta datorita pasiunii ei pentru bijuterii fine, Sarah si-a pus amprenta asupra pantofului creat de Kathryn Wilson, accesorizandu-l cu diamante.

diamond-shoe-orsini-jewellery1

Pantoful, model clasic, este impodobit cu diamante albe in valoare de peste jumatate de milion de dolari, ceea ce-l transforma intr-o veritabila opera de arta. Procesul de „accesorizare” a constat in ore intregi de munca, Sarah Hutchings adaugand diamantele cu precizia unui chirurg, folosindu-se de un adeziv special si o penseta.

„Precum majoritatea femeilor, intotdeauna am iubit pantofii. Sa creez un pantof de vis m-a facut sa ma simt precum o printesa”, a declarat Sarah.

diamond-shoe-orsini-jewellery2

Pantoful in cauza nu poate fi purtat, asemeni celui al Cenusaresei, dar precum insasi Kathryn Wilson spune, „asta inseamna basmele”.

Advertisement

diamond-shoe-orsini-jewellery3

Pantoful cu diamante in valoare de 500.000 de dolari, asezat atent intr-o cutie de plexiglas, este expus in cadrul showroom-ului Orsini Fine Jewellery din Auckland, inca din luna octombrie a anului trecut, si urmeaza sa fie vandut in cadrul unei licitatii.

Suma obtinuta in urma licitatiei va merge catre „Ronald McDonald House”, a carei ambasadoare este Kathryn Wilson.

christian-louboutin-cinderella-shoe

In vreme ce acest pantof impodobit cu diamante este o opera de arta si nu poate fi purtat, pantofii de Cenusareasa nu mai sunt doar un vis. Christian Louboutin a lansat de curand un nou model de pantofi, reinterpretare a pantofilor din sticla ai Cenusaresei.

q-by-pasquale

De asemenea, Pasquale Fabrizio a creat colectia de sandale tip Cenusareasa, intitulata Q by Pasquale. Pantofii din aceasta colectie sunt confectionati din sticla de Murano si aur de 24 de karate.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *