Connect with us

ADPM Coffee Break

Acestea sunt cele mai scumpe 10 genti din lume

Poate ca nu v-a trecut niciodata prin minte faptul ca pretul unei genti poate urca pana la aproape 4 milioane de dolari. Iata insa ca orice este posibil! Acestea sunt cele mai scumpe genti din lume!

Publicat

pe

Acestea sunt cele mai scumpe 10 genti din lume

Au trecut vremurile in care geanta era pur si simplu utila, intrucat aveai nevoie de ceva in care sa cari dferite lucruri. Acum, poseta este un accesoriu care poate defini o intreaga tinuta, iar cei cu dare de mana sunt in stare sa scoata din buzunar sume astronomice pentru o geanta – bijuterie. Iata in continuare cele mai scumpe 10 genti din intreaga lume!

Geanta cu diamante Mouawad 1001 De Nopti – 3.8 milioane de dolari

Este cea mai scumpa geanta din lume si se afla in Cartea Recordurilor inca din anul 2011. Este realizata din aur de 18 karate si e incrustata cu 105 diamante galbene, 56 diamante roz si 4.356 diamante incolore. Realizarea ei a durat 8.800 de ore, iar anul trecut a fost vanduta in cadrul unei licitatii din Hong Kong.

Hermes Kelly Rose Gold – 2 milioane de dolari

Advertisement

Celebrul brand Hermes a colaborat cu bijutierul Pierce Hardy pentru a realiza aceasta poseta unica. A fost confectionata pentru a aminti de pielea de crocodil, insa este complet realizata din aur roz masiv. Micuta geanta are si 1.160 de diamante si doar 12 astfel de piese exista in lume.

Hermes Birkin Bag by Ginza Tanaka – 1.4 milioane de dolari

Poarta semnatura designerului japonez Ginza Tanaka si vine la pachet cu parti detasabile ce pot fi purtate ca accesorii de sine statatoare. Este confectionata din platina si 2000 de diamante, iar piesa de rezistenta este piatra pretioasa de 8 karate, in forma de lacrima. Aceasta din urma este detasabila si poate fi purtata ca brosa.

Hermes Chaine’D Ancre Bag – 1.4 milioane de dolari

Pare a fi facuta exclusiv din lanturi, insa acestea au 1.160 de diamante incrustate. Doar 3 astfel de genti au fost realizate si este o veritabila piesa de colectie.

Advertisement

Lana Marks’ Cleopatra Clutch – 400.000 de dolari

Este preferata celebritatilor de prima mana, iar elementul extrem de interesant este ca o singura astfel de geanta este realizata in fiecare an, de fiecare data insa cu un design nou si colorit diferit. Cea mai scumpa astfel de geanta se afla in posesia actritei Li Bingbing din China si este accesorizata cu 1.600 de diamante albe ce insumeaza 40 de karate. Are chiar numele ei scris pe ea, cu diamante si aur roz.

Niloticus Crocodile Himalaya Birkin – 379.000 de dolari

Sunt realizate din piele de crocodil Niloticus, iar procesul de vopsire dureaza extrem de mult. Designul te duce cu gandul la Muntii Himalaya, iar o astfel de geanta a fost cel mai recent vanduta in cadrul unei licitatii din Hong Kong contra sumei de 379.000 de dolari. Are nu mai putin de 240 de diamante incrustate in aur de 18 karate.

Chanel Diamond Forever Handbag – 261.000 de dolari

Advertisement

Este ralizata din piele de crocodil, aur alb si 334 de diamante care insumeaza 3.56 karate. Pare simpla si eleganta, dar vine la pachet cu un lant din aur de 18 karate, care este detasabil. Ceea ce o face sa valoreze mai mult este ca doar 13 astfel de genti exista in lume.

Fuchsia Diamond-Studded Hermes Birkin – 222.000 de dolari

Culoarea ei este fuchsia, iar detaliile constau in aur alb de 18 karate si diamante. A fost vanduta tot in cadrul unei licitatii organizate de Casa Christie’s din Hong Kong.

Hermes Exceptional Collection Shiny Rouge Porosus Crocodile 30 cm Birkin Bag – 203.150 de dolari

Ca toate celelate genti din acest clasament, si aceasta are diamante si elemente din aur alb de 18 karate. A fost vanduta in urma cu cativa ani, in cadrul unei licitatii din Dallas, catre un cumparator care a ramas anonim.

Advertisement

Blue Crocodile Hermes Birkin Handbag – 150.000 de dolari

Cumparata la prima licitatie a Casei Christie’s dedicata exclusiv gentilor, desfasurata in urma cu mai multi ani la Londra, de catre o persoana anonima. Elementele cheie? Aur alb si diamante de 18 karate!

Cele mai scumpe coliere din lume!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *