Connect with us

Stiri externe

Actor din serialul Peaky Blinders, prins cu droguri

Unul dintre actorii serialului Peaky Blinders, producție ce se bucură de un succes foarte mare pe Netflix, a fost amendat pentru posesie de droguri. Este vorba despre Paul Anderson, actorul ce joacă în serial rolul lui Arthur Shelby. Iată în continuare detalii!

Publicat

pe

Actor din serialul Peaky Blinders, prins cu droguri

Paul Anderson este actor de origine britanică, cel mai cunoscut pentru rolul lui Arthur Shelby din serialul Peaky Blinders. În cazul său, viața privată pare că se întrepătrunde cu personajul pe care îl joacă în celebra producție.

Dacă personajul său din serial este dependent de substanțe interzise, iată că nici Paul Anderson nu este străin de aceste probleme. Recent, actorul a fost amendat pentru posesie de droguri.

El a primit o amendă de 1.345 de lire sterline și a pledat vinovat în fața autorităților britanice. Asupra lui au fost găsite cocaină, amfetamine și medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.

Paul Anderson a fost arestat în apropiere de locuința sa din Londra. La acel moment, acesta era însoțit de încă un tânăr și un bebeluș.

Explicația avocatului lui Paul este însă una halucinantă. El spune că actorul nu a făcut altceva decât să intre în rol pentru a-și mulțumi fanii care l-au recunoscut din serial.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *